Резюме від 18 січня 2018

Виктор

Кассир, оператор, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Узин
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

БКЕiПР

Еколог, Боярка
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (2 роки 9 місяців)

Екологічна освіта — це організовані зусилля для вивчення особливостей функціонування природних середовищ та, зокрема, здатності людини управляти поведінкою й екосистемами для сталого розвитку та життя.
Екологічна освіта орієнтується на критичне мислення, розв'язання задач та навички ефективного прийняття рішень. Така освіта використовує процеси, які залучають студентів до спостереження, вимірювання, класифікації, експериментування, що допомагають в обговоренні, виведенні, прогнозуванні та інтерпретації даних про екологічні проблеми.
Серед узагальнювальних розділів сучасної екології (біоекологія, геоекологія, техноекологія) нині головна роль належить соціоекології. Саме в цьому блоці екологічних наук зосереджені такі напрями, як екологічна освіта, екологічна культура, екологічне право, урбоекологія, екологічний менеджмент, економіка природокористування й, насамкінець, локальна, регіональна та глобальна екополітика.
Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) стверджує, що екологічна освіта є життєво важлива для передачі властивої поваги до природи серед суспільства і в підвищенні суспільної екологічної свідомості. ЮНЕСКО підкреслює роль EO у забезпеченні майбутнього розвитку та якості життя шляхом охорони навколишнього середовища, подолання бідності, мінімізацію нерівності та забезпечення сталого розвитку.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс англiйської мови

2015 9 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Касові операції Windows

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Скрупульозно виконую доручені завдання до встановленого терміну.
Здатний виконувати великий обсяг роботи з відмінною якістю протягом тривалого часу.
Шанобливо ставлюся до компанії, керівництву і колегам по роботі.
Маю звичку робити більше, ніж від мене очікують.
Негайно реагую на виникаючі в роботі труднощі. Самостійно приймаю заходи до їх усунення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: