Резюме від 10 серпня 2018

Ольга

Секретарь, администратор, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Я, Дідур Ольга Петрівна, народилася 11 липня 1993 року. Проживаю у місті Вінниця. Заміжня, маю дворічну дівчинку.
Мій номер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Здобула вищу освіту у Глухівському національному коледжі імені Олександра Довженка за спеціальністю «Вчитель початкових класів та вчитель образотворчого мистецтва». І маю додаткову освіту педагога організатора.
Пропрацювала один рік вчителем музичного мистецтва. А потім пішла у декретну відпустку. Під час якої працювала у соц.мережах, менеджером по розширенню компанії «Джерелія», «Ciel».
На даний час шукаю роботу за напрямками менеджер, адміністратор.
Я, креативно підходжу до вирішення поставлених завдань. Трудолюбива, комунікабельна, пунктуальна. Маю чітку дикцію, а також вмію правильно висловити власну думку. У вільний час люблю читати, завжди в курсі останіх новин. Також у вільний час працюю над оформлення та друкуванням книг своїх знайомих.
Вільно працюю за комп’ютером а та офісною технікою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: