Резюме від 26 квітня 2018

Володимир

Менеджер по персоналу, по продажам, торговый агент, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор 3 го рівня(*топовик*)

з 09.2016 по 01.2018 (1 рік 4 місяці)
Чернівці Кол Центр Приват Банк, Черновцы (Телефонні продажі Страховки і тд... Банківські Продукти)

Острожно не читати! (Попереджую так як у школі урок Укр мови особливо розділ Граматика *любив* тільки через те що мама була вчителька то хоч тут рішив відігратись(оце *прикрив* Себе)... і навмисно наробив багато помилок орфографічних і тд...)) ПОСМІЙТЕСЬ З МЕНЕ І НЕ СУДІТЬ СТРОГО)) Декілька раз був кращим в продажах по Департаменту(150 200чол) і пів року був в Топових позиціях безпереривно- Кращі 5 працівників зі 100 саме в КЦ(кол центрі) Мав декілька Грамот як переможець конкурсів... Ну і ще декілька досягнень про які зможу розказати при зустрічі ... Думаю так цікавіше буде)

Освіта

ЧНУ Юрія Федьковича

Журналістика, Черновцы
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Журналістика ... В основному спілкування з людьми,Багато читаєш(і потрібного і не дуже) Брати інтерв*ю) Пошук потреб Людини... Пошук тем які зараз актуальні для людей..і тд... В основному постійна робота з людьми де ти задаєш відкриті запитання і відповідях визначаєш потреби людей і готуєш для цього необхідну іноформацію)

Знання і навички

Креативність

Додаткова інформація

Мені 27 років і чим я можу бути цінним для ВАС. Декілька слів про Себе. з 20 років почав працювати спочатку офіціантом ,згодом різноробочим,потім закордон потім свій перший Бізнес Проект (до речі у сфері продаж)згодом банкротство і прийшлось впасти в житті і пережити 1й серйозний кризис з яким я справився. і це був хороший досвід на майбутнє(вважаю досвід і час самою цінною інвестицією) після кризису *грязна* робота комплектувальником на складі згодом попадаю в ПБ оператором і доволі швидко стаю топовим працівником. Був кращим по Департаменті вроді 2 раза(це з 250 чоловік) і приблизно пів року був у числі перших 5ти працівників по продажам по деяким проектам це вже зі 100 наших працівників.Це коротко про Себе . А то ще *Корона * на голові зараз виросте якщо далі буду умнічати... Люблю Читати,Бігати зранку) Спілкуватись з цікавими людьми... Подобається бути на публіці і проводити якісь тренінги,мотивувати інших,організовувати якісь процеси і допомагати людям справлятись з трудностями,тому що сам це пройшов... В Майбутньому бачу себе Бізнес Тренером і тісно пов*язую своє життя з продажами.. Так як ми живемо в умовах Ринкової Економіки(капіталізму) то логічно що Продажі є основою практично любого Бізнес Процесу... Тому і Хочу ще 2 ... 3 роки попрацювати в якійсь класній компанії щоб максимально розвинути свої навики ну і логічно що за цей час принести цій компанії хороший дохід) Думаю це і так зрозуміло! Так що якщо Я б міг бути Вам цікавим ) Буду радий зустрічі з ВАМИ) PS(Дякую що не полінувались це все читати) До Зустрічі))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: