Резюме від 7 лютого 2018 PRO

Тетяна

Технолог пищевого производства

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

повар

з 10.2016 по 11.2017 (1 рік 1 місяць)
ГК ресторан "Європа", Кропивницкий (надання послуг,проводження заходів,конференцій.)

Обслуговування відвідувачів, приготування страв

Освіта

Кропивницький коледж харчування та торгівлі

Виробництво харчової продукції, Кропивницкий
Середня спеціальна, з 2014 по 2018 (3 роки 4 місяці)

Технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва, реалізації та контролю якості кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування споживачів і надання послуг в якості технолога в підприємствах громадського харчування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: