Тетяна
Технолог пищевого производства
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Кропивницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4652922
Досвід роботи
повар
з 10.2016 по 11.2017
(1 рік 1 місяць)
ГК ресторан "Європа", Кропивницкий (надання послуг,проводження заходів,конференцій.)
Обслуговування відвідувачів, приготування страв
Освіта
Кропивницький коледж харчування та торгівлі
Виробництво харчової продукції, Кропивницкий
Середня спеціальна, з 2014 по 2018 (3 роки 4 місяці)
Технолог громадського харчування - це фахівець з розробки, виробництва, реалізації та контролю якості кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування споживачів і надання послуг в якості технолога в підприємствах громадського харчування.
Схожі кандидати
Технолог, начальник пищевого производства
Кропивницький
Начальник цеху, технолог (харчова промисловість)
Кропивницький, Вінниця
,
ще 5 міст
Заступник директора з виробничої частини, начальник виробництва
Кропивницький
Головний інженер, механік, начальник виробництва, цеху, керівник
30000 грн, Кропивницький, Івано-Франківськ, Чернівці
Інженер-технолог цегельного виробництва
32000 грн, Кропивницький, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Начальник ділянки збагачувальної фабрики, водошламового господарства
Кропивницький, Дніпро
,
ще 7 міст