Резюме від 25 травня 2020 PRO

Ірина

Менеджер по роботі з клієнтами, адміністратор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 09.2016 по 01.2018 (1 рік 4 місяці)
Маркет, Стрий (Адміністрація)

Обов'язкови : Робота з клієнтами , звіти та робота з касою . Досягнення : Старший адміністратор по персоналу .

Освіта

Стрийський СКЛНАУ

Правознавство, Стрий
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Юридична деонтологія, теорія держави і права, історія держави і права України, історія держави і права зарубіжних країн, міжнародне право, державне (конституційне) право зарубіжних країн, конституційне право України, адміністративне право України, фінансове право України, основи римського права, цивільне право України, сімейне право України, кримінальне право України, екологічне право України, аграрне право України, господарське право України, криміналістика, міжнародне приватне право, трудове право України, кримінальний процес України, земельне право України, цивільний процес України, основи права Європейського Союзу, юридичне документознавство, історія вчень про державу і право, муніципальне право, податкове право, господарський процес, право соціального захисту України, нотаріат України, порівняльне правознавство, адвокатура України, адміністративний процес України, кримінально-виконавче право України, митне право, виконавче право, житлове право, прокурорський нагляд, кримінологія, банківське право, трудові спори, документація в цивільному процесі, правові основи діяльності виконавчої влади у сфері екології, міжнародно-правовий механізм захисту прав людини

Додаткова інформація

Комунікабельна , відповідально відношуся до своїх робочих обов'язків та легко знаходжу спільну мову з людьми . Вмію добиватись поставлених цілей та задач . Маю знання та навички для роботи з персоналом : вміння мотивувати , правильна конфронтація та в одночас з розумінням відношуся до людей . Чесно та відповідально виконую свої обов'язки.
Касова дисципліна та робота з готівкою.
Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: