Резюме від 17 травня 2020 PRO

Віктор

Будівельник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Радомишль
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юристконсуль, заступник директора

з 04.2016 по 03.2018 (1 рік 11 місяців)
ТОВ "Наталка ЛТД", г.Радомишль (торгівля автомобілями, здавання в оренду газового обладнання та земельних ділянок)

Допоміг Товариству побудувати ( тільки за одне літо ) торгівельний павільйон для торгівлі автозапчастинами площею 280 кв.м. без будь-яких дозвільних документів від ДАБК та за спротиву всіх місцевих депутатів, включаючи і колишнього міського голову. Пройшов перевірки всіх можливих контролюючих оргвнів та інспекцій від ДАБК до Інспекції сільського господарства, однак, нідочого придертись ці численні інспекції так і не змогли:
все по- закону.

Освіта

київський військовий інститут зв"язку та управління ( КВІДКУС )

Інженер -радіо електронної техніки, інженер автоматичних систем управління, Киев
Вища, з 1987 по 2002 (15 років)

Знання і навички

MS Word Зварювальник подвижних конструкцій ( зварювальник ліфтів )

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

В подальшому, з 2004року здійснюю і на даний час представництво інтересів громадян і фізичних осіб у судах усіх юрисдикцій. Справи, які я вів уже ввійшли в історію української юриспруденції. Саме велике досягнення ( яке я для себе вважаю ) виграв з десяток справ у "Приватбанка"; ПАТ "КБ "Хрещатик". Життя склалося так, що вимушений був освоювати робітничі професії ( головний енергетик ПАТ пивобезалкогольний комбінат " Радомишль", програміст, водій, плиточник, маляр, штукатур, зварювальник, будівельник ). Три роки будував котеджі в елітному городку Золоче ( біля с.Вишеньки Київської області ). Здав з бригадою три котеджі вартістю 500,700,і 900 тисяч доларів. Основне досягнення для себе ( яке я ваважаю своїм досягненням ) - сам зварив 12 метровий ліфт-підйомник на фірмі "Водограй" у м. Севастовполь.
Нині працюю в ОСББ "Урлівське 17" на договірній основі - зробив євроремонти двох під"їздів зварив та накрив два навіси над під"їздами,поклав плитку

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: