Резюме від 10 листопада 2022

Тарас

Исполнительный директор, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кваліфікація: Управління проектами, комерційна діяльність, управління підприємством.
Досвід роботи:
2019-2022 Компанія «Глас Трьош Київ».
Директор з розвитку Західного регіону. Операційне керівництво виробничою компанією в м. Львів. Формування планів, бюджетів підприємства. Проведення перемовин з основними постачальниками, замовниками. Організація , налаштування та контроль ефективних бізнес процесів у виробничому підприємстві.
Здобутки : Реорганізація підприємства, диверсифікація портфелю замовлень підприємства в бік високомаржинальних продуктів. Збільшення долі ринку підприємства в Україні.
2018-2019 Компанія «Сейф Гласс Факторі».
Комерційний директор виробничої компанії по виготовленню автомобільного скла. Формування комерційної політики підприємства для ринків України, Молдови, Білорусі, Румунії, Болгарії.
Здобутки: Розширення географії продажів поза межами України. Ріст об’ємів продаж в порівнянні з 2017 роком.
2015 –2018 Компанія «Глас Трьош Львів».
Комерційний директор українсько-швейцарського підприємства по переробці листового скла та виготовлення склопакетів. Запуск нового виробництва з виготовлення архітектурних склопакетів. Формування, організація, впровадження комерційної політики підприємства. Формування та впровадження маркетингової політики компанії. Виведення продукції підприємства на ринок архітектурного скління України.
Здобутки : Вихід компанії на ринок архітектурного скління України. Забезпечення постійного наповнення портфелю замовлень виробництва. Створення позитивного іміджу компанії на ринку України.
2010-2015 Компанія «Склоресурс».
Комерційний директор підприємства по переробці листового скла та виготовлення склопакетів. Моніторинг та аналіз ринку архітектурного та фасадного скління України Організація та впровадження комерційної політики виробничого підприємства.
Проведення презентацій та перемовин зі всіма основними представниками ринку архітектурного фасадного скління України. Перемовини із забудовниками та архітекторами. Укладання угод по реалізації архітектурних проектів. Робота з рекламаціями. Побудова внутрішньої логістики проектів.
Здобутки : Вихід підприємства в ТОП-3 переробників листового скла в Україні.
2009-2010 Компанія «Вік-Експо».
Директор автоцентру. Керівництво 4-ма салонами та СТО Honda (бренди Honda, Wolksvagen, Skoda, Seat, Fiat, Lada, Chery).Аналіз авто-ринку на загальноукраїнському та регіональному рівнях. Бізнес-планування роботи салонів та СТО(розробка річного бізнес-плану автоцентру, складання помісячної та поквартальної звітності), забезпечення виконання запланованих показників,розробка маркетингової політики салонів та СТО.
Здобутки : Відкриття автосалонів Honda, Wolksvagen. Досягнення регіональної долі ринку продаж вище загальноукраїнської по брендам Honda, Wolksvagen.
2001-2009 Компанія «Менс».
Керівник філії. Розбудова роздрібної мережі, відкриття, закриття торгових точок-магазинів(починаючи від організації ремонтних робіт та забезпечення дозвільною документацією закінчуючи атестацією персоналу).Підбір, навчання персоналу. Розробка та впровадження маркетингової політики на регіональному рівні. Забезпечення виконання планів доходів та бюджетів витрат. Контроль фінансово-господарської діяльності філії.
Здобутки : отримання нагороди лауреата II ступеня в номінації «Середній та великий бізнес» в обласному конкурсі «Підприємець року», 2006 рік.
2000-2001р. Компанія «Менс»
Директор магазину. Набір та навчання персоналу. Відкриття магазину. Організація постачання. Укладання дилерської угоди з UMC. Розробка маркетингової політики магазину. Контроль та забезпечення фінансово-господарської діяльності магазину.
Здобутки : Відкриття першого в місті Рівне магазину мобільного зв’язку UMC.
1999-2000р. Компанія «Альянс-Вест»
Керівник відділу фототоварів, керівник відділу мобільного зв’язку. Організація постачання відділу. Створення бази даних. Пошук та безпосередня комунікація з клієнтами.
Підключення абонентів до мережі UMC.
Здобутки : Створення першого в місті Рівне субдилерського відділу UMC.
Освіта:
1998-1999 р. Українська Державна Академія Водного Господарства.
Спеціальність: менеджер малого та середнього бізнесу.
1993-1998 р. Українська Державна Академія Водного Господарства.
Спеціальність: інженер-гідротехнік.
1991-1993 р. Рівненський Комерційний Технікум.
Спеціальність:Товарознавець та організатор торгівлі непрод-товарами.
Додаткові навички:
Тренінги НЛП (Ефективна комунікація. Робота з

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: