Резюме від 3 січня 2023 PRO

Віталій

Фахівець з IT, тех. підтримки, з продажу, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з інформаційних технологій

з 10.2018 по 10.2019 (1 рік)
ТОВ "Інформаційні мережі Сервіс", Біла Церква (Технічна підтримка користувачів комп. програм, користувачів звітних бухгалтерських і фінансових, статистичних програм)

Техпідтримка користувачів за допомогою віддаленого доступу через інтернет - вирішення проблем в роботі комп'ютерів та програмного забезпечення. Продаж ПЗ для роботи фінансових, бухгалтерських, статистичних служб організацій та ФОП.

Спеціаліст по роботі з комп'ютерними системами

з 09.2005 по 09.2018 (13 років)
Мережі магазинів "Comfy", "АБВ-Техніка", "TTT", Біла Церква (Продаж комп'ютерної та побутової техніки. Обслуговування та програмний ремонт комп'ютерної та мобільної техніки)

Продаж, налаштування і забезпечення роботи комп'ютерних і мобільних систем та периферійних пристроїв клієнтів. Обслуговування та програмний ремонт комп'ютерної, мобільної та торгової техніки. Стажування, організація роботи продавців в сфері продажів і налаштувань техніки та ПЗ.

Менеджер з продажів, Складальник ПК, Фахівець з IT, Впроваждую системи обліку та звітності в торгівлю

з 06.2001 по нині (22 роки 11 місяців)
Власна Справа (та компанія "Толтек" до 2004р.), Біла Церква (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Впровадження облікового, звітного та суміжного ПЗ на підприємства і його обслуговування. Зборка і модернізація ПК, обслуговування комп., мобільного, мережевого та торгового обладнання. Підбір техніки та консультування по програмним продуктам, віддалене обслуговування. Навчання, техпідтримка, конфігурація, доробка ПЗ (1С, ОС Linux, ОС Windows, робота з RDP тощо). Автоматизація робочих місць директорів, менеджерів, касирів. Комп'ютерне обслуговування для приватних осіб, налаштування смартфонів, планшетів, IPTV, SmartTV, навігації тощо.

Освіта

Освітній центр "Синергія"

Біла Церква
Середня, з 2002 по 2002 (менш ніж 1 рік)

Закінчив курси початківців "1С - основи роботи та конфігурування" в освітньому центрі "Синергія". До цього закінчив курси складальника та оператора ПК в цьому ж центрі.

Білоцерківський Національний аграрний Університет

Економічний, - менеджмент організацій, Біла Церква
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Після закінчення Білоцерківської середньої школи № 20 в 1997 році вступив до економічного факультету до Білоцерківського Національного аграрного Університету.
 Закінчив навчання за спеціальністю "Менеджмент організацій". Після закінчення Університету отримав кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та аудиту.
  Захистив дипломну роботу на тему "Маркетингові дослідження підприємств щодо поліпшення якості та конкурентоспроможності продукції на прикладі ЗАТ" СП "Росава".
  У 2002 р. з наставниками і самостійно вивчав комп'ютерну техніку та комплектуючі, ПЗ та торгове обладнання, конструктори сайтів та інтернет-магазинів

Знання і навички

Робота зі сканером OpenCart Знання офісних програм Робота з принтером LibreOffice HDD

Додаткова інформація

У роботі з технікою та обладнанням сумлінний, доводжу справу до кінця. Клієнтоорієнтований. Люблю коли роботою і технікою задоволені, тому завжди намагаюся зробити свою роботу максимально добре.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: