Резюме від 6 листопада 2018

Олександр

Головний інженер, заступник головного інженера, технічний директор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник головного інженера

з 07.2009 по нині (14 років 10 місяців)
ТОВ " Кондитерська фабрика " Меркурій ", м. Сміла (Харчова промисловість)

2009-2012 рік - слюсар - ремонтник
2012-2015 рік - майстер ремонтної дільниці
З 2015 року - заступник головного інженера
Загальне оперативне керівництво службами підпрємства (персонал твердопаливної та газової котельні, електроцех, службою налагоджувальників, персоналом ремонтної служби, столярним відділенням, ланка обслуговування та ремонту систем опалення та вентиляції). Проведення планових та позапланових ремонтів, реконструкція та модернізація окремих дільниць підприємства. Збір вихідних даних на об'єкті, ведення нормативної документації, складання графіків ППР. Оцінка ефективності використання енергоносіїв, розробка економічно-обгрунтованих витрат енергоресурсів та ведення звітності відповідним структурам. Проведення інструктажів та допусків до небезпечних робіт, навчання та прийом іспитів у працівників підприємства.
Еколог за суміцниством (вода, викиди, відходи).
Відповідальний за мeтрологію підприємства.
Співпраця з керівниками інших підприємств України.
Участь в семінарах.
В період з 2015 по 2017 приймав участь в побудуванні та введенні в експлуатацію нового корпусу відповідно до вимог стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, та 2017 отримали сертифікацію IFS Food, BRC.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Автоматизоване управління технологічними процесами, Київ
Вища, з 2009 по 2012 (2 роки 10 місяців)

2009 році закінчив Смілянський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій за спеціальністю
"Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва" і здобув кваліфікацію технік-електромеханік.

2012 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Автоматизоване управління технологічними процесами" та здобув кваліфікацію спеціаліст з автоматизованого управління технологічними процесами.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook КОМПАС

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Права водія - категорія „В”. Знаходжу порозуміння з представниками (керівниками, інспекторами) контролюючих органів та органів – надавачів договірних послуг.

Особисті якості: Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, вміння керувати колективом, працювати незалежно та в команді, організованість, прагнення до вдосконалення та професіоналізму, праця на результат.

Одружений, маю двох доньок: 6 та 2 роки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: