Резюме від 19 березня 2018

Анжеліка

Кастинг-менеджер, администратор, ведущая, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кастинг-директор дитячої модельної студії

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Дитяча модельна студія «Elizabeth Model Studio» м. Київ, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Організація роботи студії, організація картингів та тематичних заходів.). Робота з пошуку, добору, координації нових моделей у встановлені терміни, згідно з потребами студії;
Ведення різних кастингів в якості кастинг-директора / редактора / інтерв'юера; організація та проведення інтерв'ю, відео, фото зйомки потенційних кандидатів; пошук локації для проведення тематичних заходів, fashion показів. Прийом і переадресація вхідних телефонних дзвінків, а також надання прямих і телефонних консультацій потенційним клієнтам модельної студії щодо послуг.
Повідомлення учасників кастингів і зйомок з метою організації кастингів і зйомок. Робота з учасниками кастингів і зйомок на знімальному майданчику (зустріч, збір, організація всієї логістики, взаємодія з замовником, участь в процесі кастингу і багато іншого); інформаційна підтримка. Ведення бази даних моделей (фото-папки, анкети), формування кадрового резерву; співпраця з агентствами з пошуку кандидатів.
Підписання договорів; ведення внутрішньої звітності, Реклама студії та просування на інтернет-ресурсах, інформаційна підтримка (ведення сторінок в соціальних мережах - instagram, facebook, vkontaкte);
Складання звітів про виконану роботу.

Освіта

Університет державної фіскальної служби України

Факультет - Облік, аудит і оподаткування. Спеціальність – «Облік і оподаткування» Спеціалізація – «Облік і аудит державних установ» Кваліфікація - Магістр, Ірпінь
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

1+1 Школа Media/Production

2016 р.-2017 р. (3 м.)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Adobe Photoshop Opera Mozilla Firefox MS Access Instagram Facebook Safari Telegram Viber Активність

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Ділові якості:Здатність до креативного мислення та прийняття рішень, відмінні організаторські здібності, вимогливість до себе та оточуючих.

Особисті якості: Грамотна мова, уважність до дрібниць, висока комунікабельність, позитивність, старанність, пунктуальність, ввічливість, дисциплінованість, стресостійкість, порядність, бажання навчатись і здобувати новий досвід, активна життєва позиція.

Професійні навики: Досвідчений користувач: MS Office ( Word, Excel, Access, Power Point, Photoshop), навички роботи з Internet ( MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari), активний користувач соціальних мереж (Facebook, Instagram, Vkontakte, Telegram, Viber).

Інтереси та захоплення:Музика, спорт, активний відпочинок, подорожі.

Соціальні мережі:
Фб [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Інст [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: