Резюме від 8 вересня 2022 PRO

Роман

Садівник, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з озеленення

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ФОП , Замрій Роман Олександрович, М. Київ (Ландшафтний дизайн , сервісний догляд)

Досягнення в сфері озеленення розміщені в вигляді фото та відео матеріалів у групі Garden Helper на фейсбук. Також за посиланням на сайт можете дізнатися повний спектр робіт.

Освіта

УНУС

Садово-паркове господарство, Умань
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Маю повну вищу освіту за спеціальністью 7.09010303 садово-паркове господарство, та здобув кфаліфікацію Спеціаліст з садово-паркового господарства. Диплом європейського зразка.
Освітній заклад - Уманський Національний університет садівництва.

Знання і навички

AutoCAD Adobe Photoshop КОМПАС Наш Сад Знаю агротехнику ухода за зелеными насаждениями, газоном. Цифрова грамотність Фітопатологія Дендрологія Захист рослин

Додаткова інформація

Працював на базі відпочинку площею 7 га, в мої обов'язки входив повний комплекс робіт по догляду за зеленими насадженнями. Звільнився в результаті відсутності подальшої перспективи розвитку на даному підприємстві.Надалі для покращення навиків в ландшафтній сфері став працювати на компанію біосфера, де займався формуванням і створенням топіарних форм, застрижкою як листяних так і хвойних порід. Також проводив діагностику рослин на вияви ознак захворюваннь як грибкових так і вірусних, визначав шкідників і підбирав препарати для обробки. Після певного терміну на посаді майстра по застрижці і формуванні топіарних форм в біосфера, перевели на посаду ландшафтного дизайнера на центральний офіс. Займався плануванням озеленення як державних об'єктів так і приватних, також давав рекомендації по догляду за газонами і зеленими насадженнями. Звільнився за власним бажанням для покращення фінансового доходу і покращення практичних навиків в даній сфері. Після роботи на компанію, працював в Козині на закритому приватному ділянці площею 3 га. Займався діагностикою рослин на наявність ознак захворювань і шкідників, підбором препаратів для боротьби зі збудниками хвороб і шкідників. Також в мої обов'язки входив комплекс робіт по догляду за зеленими насадженнями, стрижка рослин, підживлення, лікування та інші операції по агротехніці догляду рослин.Маю практичні навики і теоритичні знання по використанню репаратів по захисту рослин , стимуляторів росту , мікродобрив.
Уже 2 роки як працюю сам на себе, в цьому році зареєстрував ФОП 3 група

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: