Резюме від 7 травня 2024

Сергей

Главный инженер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

СУПРУН СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

м.Кременчук тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

вул. гагаріна буд.6, кв.12 ел.пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Ціль: Пошук роботи головним інженером, менеджером по продажу запасних частин на авто, грузові авто, СГ техніки та спецтехніки.

Досвід роботи: Планування і обслугоговування ремонту техніки. Ведення звітності, нарахування заробітної плати працівникам. Керування колективом і організація його праці.

Додаткова інформація: комунікабельність, уміння працювати в команді, колективі, бажання здобувати нові знання і навички, відповідальність, організаційні здібності. Бажання знайти постійну роботу.

Посада: Інженер-механік. Працював в ПСП «Майбородівське» головним інженером 20 років. З 28,02,1995 по 15,03,2018. В моєму підпорядкуванню знаходилося 40 робітників різних спеціальностей ( трактористи, водії, оператори тепло і водосполучень комунальних споруд).


Освіта: Диплом за спеціальністю « Механізація сільського господарства», виданий 28,06,1993р. Полтавським сільськогосподарським інститутом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: