Резюме від 3 липня 2020 PRO

Ігор

Технік з експлуатації обслуговування та ремонту обладнання, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік з експлуатації та обслуговування обладання

з 11.2011 по нині (12 років 5 місяців)
Фітнес клуб Sport Life, Вінниця (Надання послуг для спорту і здорового способу життя.)

Застосовуючи знання і досвід, отримані завдяки захопленням механікою і радіоелектронікою, а також навички, які використовуються мною в індивідуальній діяльності з монтажу та налагодження електротехнічного устаткування, підтримую коректну і безперебійну роботу та експлуатацію численного обладнання фітнес клубу в якому працюю донині. Крім того, ініціатива в модернізації систем і устаткування дозволила заощадити, на експлуатації цього обладнання, засоби порівнянні з декількома річними окладами таких фахівців як я.

Електромонтер

з 11.2011 по нині (12 років 5 місяців)
приватна діяльність, Вінниця (монтаж електрормереж, обладнання та устаткування будьякої скланості.)

Крім численних монтажів електромереж житлових будинків, мною було завершено етап монтажа електромереж, обладнання та устаткування побудованного у 2011 році у Вінниці ФК Sport Life (де я по сей день працюю техніком служби експлуатації) Також у 2012-2013 році, мною зроблено мотаж (від початку та під ключ) електромереж та устаткування відкрившогося навесні 2013 року Beer&Blues Art Pab у місті Вінниця ( http://beer-n-blues.com.ua/ )

Водій-експедитор

з 11.2004 по 11.2011 (7 років)
Вінницька Дистрибуційна Компанія, Вінниця (логістика, продаж та доставка продукції у роздрібну та мілкооптову мережу торгівельних закладів)

Оптимізував маршрути і процеси доставки, налагодив контакти на особистому рівні, що дозволило обслуговувати протягом робочого дня до 50-55 замовників.

Монтер газового устаткування

з 08.2002 по 11.2004 (2 роки 3 місяці)
приватна діяльність, с.м.т. Турбів, Липовецького р-ну, Вінницької обл. (монтаж, ремонт та обслуговування опалювального газового устаткування. Дистрибуція газового опалювального обладнання Барського машинобудівного заводу.)

Надав можливість багатьом мешканцям смт Турбів, під час массової газифікації населенного пункту, у розумних межах заощадити кошти, та ефективно обладнати опалювальним обладнанням свої оселі.

Регулювальник радіо аппаратури 4-го розряду

з 02.1988 по 08.1993 (5 років 6 місяців)
Завод "Ореол" при ЦКБІТ, Вінниця (виробництво засобів відображення інформації (монітори, інформаційні табло, побутова радіоелектроніка))

Розширив свої практичні навички у використанні різноманітних КВП та обладнання. Неодноразово подавав ефективні раціоналізаторскі пропозиції по удосконаленню випускаємої заводом продукції, та економії загальних витрат на її виробництво. У приватній практиці спромігся досягти дообладнання популярних тоді телевізорів 3-го та 4-го покоління, неіснуючими у практиці радянського виробництва, модулями та додатковими функціями.

Електромонтер СЦБ

з 06.1985 по 12.1985 (6 місяців)
Вінницька Дистанція Сигналізаціїї та зв'язку Південно-Західної залізниці СРСР, Вінниця (автоматизація та безпека руху на залізничному транспорті)

Обслуговування, ремонт та експлуатація обладнання сигналізації, централізації та автоблокування руху залізничного транспорту по станції Вінниця Пасажирська.

Освіта

Вінницьке СПТУ№4

Монтаж засобів сигналізації, централізації та автоблокування на залізнично-дорожньому транспорті та лініях метрополітену. Електромонтажник СЦБ 4-го розряду, Вінниця
Середня спеціальна, з 1982 по 1985 (2 роки 8 місяців)

Базові знання, в області експлуатації, управління, обслуговування і модернізації автоматизованих систем управління рухом на залізнично-дорожньому транспорті та лініях метрополітену, стали відмінним стартом у розвитку мене як фахівця і рішення мною не тривіальних завдань в подальшій трудовоїй діяльності.

Додаткова освіта та сертифікати

Завод "Ореол" при ЦКБІТ, курс практичного підвищення кваліфікації на виробництві.

1988, 6 місяців

Кооператив "Автолюбитель" м. Вінниця

1991, 3 місяці

Навчально-виробничій комбінат "Антарес" (курси по обслуговуванню газового устаткування)

2003, 3 місяці

Знання і навички

Google Chrome Internet Explorer Mozilla Firefox Google Користувач Internet MS Office Користувач ПК Компілювання схемних та конструкторських рішень у єдине ціле Нестандартний підхід у використанні банальних речей, приладів...

Знання мов

Російська — середній

Рекомендації

  • Прияцелюк Іван Васильович

    Прияцелюк Іван Васильович

    Керівник відділу eксплуатації, управляючий, Фітнес Клуб Sport Life Вінниця

    Контактні дані приховані
  • Тищук Олександр

    Тищук Олександр

    Керівник компанії, Вінницька Дистрибуційна Компанія

    Контактні дані приховані
  • Добрий Вадім Анатолійович

    Добрий Вадім Анатолійович

    Засновник та співвласник, Beer&Blues Art Pab м.Вінниця

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Завдяки давньому захопленню радіоелектронікою і механікою, а також бажанням докопатися до детальної суті процесів тих чи інших схем, вузлів, агрегатів і механізмів, напрацював в собі адаптивний спосіб до самоосвіти. А маючи значні навички "читання" всіляких схем і креслень в руках з паяльником та інструментом, а також тривалий досвід в експлуатації і модернізації різноманітних девайсів, навчився ефективно компілювати корисні і зручні схемні і конструкторські рішення в єдине ціле. Використовуючи ці якості, я можу бути корисний для потенційного роботодавця не просто в якості банального виконавця поставлених завдань, а ініціативного фахівця вирішуючого виникаючі питання експлуатації та ремонту устаткування на перспективу. У той же час, моя ініціативність і прояви винахідливості не заважають мені в питаннях дисципліни і абсолютно не межують з самоуправством.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: