Резюме від 15 січня 2024 PRO

Аліна

Менеджер проєктів, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сестра медична

з 08.2017 по нині (6 років 9 місяців)
Черкаська ЦРЛ, Черкассы (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Сестра медична поліклініки хірургічного відділення

Освіта

Черкаська медична академія

Сестра медична, Черкассы
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (3 роки)

Головне завдання медичної сестри, що визначається її посадовою інструкцією, – надавати долікарську медичну допомогу у поліклініці. Окрім того, вона бере участь у лікувальному процесі та діагностуванні, заповнює медичну документацію. Для упорядкованої роботи з пацієнтами медична сестра повинна стежити за порядком прийому пацієнтів у лікаря.

Знання і навички

Цілеспрямованість Комунікабельність Адміністрування офісу Управління салоном краси Управління командою Лідерство Ведення документації

Додаткова інформація

Пройшла додатково практично-теоретичний курс за фахом: " Класичний масаж. Антицелюлітний масаж" . З 6 листопада 2017 року по 8 грудня 2017року. Рекомендується для роботи у спортивних залах та салонах краси.

Доброго дня !
Аркалюк Аліна Андріївна 23.05.1997( 23 роки) По закінченню Черкаської медичної академії(2017рік) відразу почала працювати в КНП « Черкаська центральна районна лікарня» 2 роки медичною сестрою поліклініки в хірургічному кабінеті та 1 рік в кабінеті інфекційних захворювань.

Володію навиками операційної медсестри, в/в, в/м ін‘єкціями, як складати звітність, ввести медичну документацію, користуватись ПК, стресостійка, комунікабельна.
Півроку з моменту пандемії проводила обстеження населення на COVID-19.

За минулий час зарекомендувала себе з позитивного боку. Володію досвідом роботи, маю хороші практичні знання по своїй спеціальності, що дозволяє мені успішно справлятися з роботою.

При виконанні завдань проявляю чіткість, старанність, ініціативу, вмію самостійно організувати свою роботу. В ургентних ситуаціях зберігаю виключну холоднокровність і здатність до швидкого прийняття вірних рішень (позначається стаж роботи медсестрою поліклініки хірургічного відділення).

Відмінно розумію значущість своєї роботи і отримую задоволення від досягнутих в ній успіхів. Трудова віддача відповідає висунутим вимогами, зазвичай все роблю вчасно. Здатна, якщо того вимагають інтереси справи, пожертвувати особистим часом.

У міру можливості приділяю увагу підвищенню рівню знань за своїм фахом. Дисциплінарних стягнень не маю.

Працювала з листопада 2020 року в кол-центрі медичного страхування «Сервіс Здоров‘я» на посаді менеджера з організації консультативних послуг. Вдосконалила навики користування 1С, як швидко вирішувати проблеми клієнта, в телефонному режимі домовлятись про всі зустрічі чи візити до спеціалістів, які потрібні клієнту в будь-якому місті чи селищі, робити звітність та дізнаватись нові умови договір старухання.

Вмію робити короткі відео-ролики з запрошеннями на зустріч або звіт про якийсь захід. Люблю фотографувати та обробляти фото. Стосовно створення декорацій розвиваюсь в цьому напрямку є певні фото моїх робіт по декору.

У спілкуванні з людьми ввічлива і тактовна. В особистій поведінці проявляю скромність. За характером спокійна людина, вкрай рідко виявляю дратівливість.
В цілому правильно налагоджую взаємини з колегами. Користуюсь певним авторитетом в колективі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: