Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 жовтня 2023 PRO

Андрій

Учитель фізкультури, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель фізичної культури

з 09.2012 по 12.2020 (8 років 3 місяці)
КЗО СЗШ 56, Дніпро (Освіта, наука)

Вчитель фізичної культури, перша категорія. Отримані сертифікати : "Курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури по 36 годинній програмі "Методика викладання футболу ", "Впровадження варіативного модуля " Баскетбол " в процес фізичного виховання освітніх навчальних закладів Дніпропетровщини", "Формування толерантного ставлення до ВІЛ - позитивних дітей у системі шкільної та дошкільної освіти", "Дитяча легка атлетика IAAF", "Методика впровадження інтерактивних технологій на уроках фізичної культури", "Методика викладання варіативного модулю "Волейбол", "Методика впровадження сучасних фітнес-технологій на уроках фізичної культури". З дівчатами 2005 р.н. зайняли 3 місце на міських змаганнях з баскетболу Шкільні ігри Дніпра. Часто входимо в трійку призерів на рівні районних змагань. В 2017 році потрапили до десятки найкращих команд міста на фінальних міських змаганнях військово-патріотичної спортивної гри "Сокіл" ("Джура"). Кожен рік приймаю участь в міських напівмарафонах : Interpipe Dnipro Half Marathon та ATB Dnipro Marathon.

Освіта

Дніпропетровський державний інститут фізичної культури і спорту

Фізичне виховання, Дніпро
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Моє кредо : завжди досягати поставленої мети, не зважаючи на життєві перешкоди. Моє педагогічне кредо : здоров'я дітей - багатство країни. Кожен рік приймаю участь в напівмарафоні. На своєму прикладі хочу показати учням, що спорт і фізична культура - це невід'ємна частина нашого життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: