Резюме від 23 жовтня 2018

Марія

Бухгалтер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний бухгалтер

з 09.2001 по 09.2018 (17 років)
Військова частина, Житомир (Охорона, безпека, оборона)

Організація первинного обліку нарахування оплати праці . Нарахування заробітноі плати, відпускних, лікарняних, нічних, святкових, понаднормових годин, утримання та нарахування податків та обовязкових платежів (ПДФО, військовий збір, ЄСВ). Узагальнення та систематизація інформаціі щодо планування, фінансування та економіі фонду оплати праці за загальним та спеціальним фондами. Проведення по обліку господарських операцій щодо нарахування оплати праці. Підготовка та здача розрахунків до Фонду соціального страхування, Управління праці та соціального захисту населення (чорнобильські відпускні, середній заробіток мобілізованим працівникам). Розробка звітності в контролюючі органи. Розяснювальна робота з питань оплати праці працівникам та іншим співробітникам організаціі.

Освіта

ІПСТ

Фінанси, Житомир
Вища, з 2007 по 2008 (8 місяців)

Диплом перекваліфікаціі спеціалістів, спеціальність фінанси

ЖДПУ ім.І.Франка

Фізико-математичний, Житомир
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Житомирський навчальний комбінат при Міністерстві сатистики Украіни

1995-1996, 9 місяців, кваліфікація бухгалтер

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН Бест-Звіт Електронна звітність Парус-Бухгалтерія Парус-Заробітна плата

Додаткова інформація

МетаПровідний бухгалтер (з дипломом спеціаліста) та повною вищою освітою напряму підготовки «Фінанси». Стаж роботи за професією бухгалтера І категорії та провідного бухгалтера 17 років, претендую на заміщення вакантної посади бухгалтера.

Особисті дані•Одружена
•Є двоє дітей шкільного віку
Професійні навички•Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності
•Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві.
•Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку заробітної плати, банківських операцій, каси, розрахунки з дебіторами та кредиторами, господарських операцій.
Ведення бухгалтерського обліку у повному обсязі з питань оплати праці та звітність 150-280 особових рахунків, розрахунки з підзвітними особами, розрахунки з дебіторами та кредиторами, банк, каса, аналіз фонду оплати праці, складання і подання звітної документації до контролюючих органів. Досвід ведення обліку у програмі «Парус», «Медок», «Єдине вікно»

Додаткові відомості•Англійська мова – рівень зі словником
•Маю права водія кат. В, практичний досвід керування авто 2 роки.

Схожі кандидати

Спеціаліст з бух. обліку
20000 грн, Житомир

Бухгалтер
Житомир, Київ

Бухгалтер з первинної документації, оператор комп. набору (1С, BAS)
15000 грн, Житомир

Главный бухгалтер
Житомир, Дистанційно

Бухгалтер
Житомир, Дистанційно

Бухгалтер
Житомир

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: