Резюме від 3 вересня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5097781

Доглядальниця (за хворими із пролежнями), 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

соц працівник

з 09.2009 по нині (14 років 8 місяців)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

транспортування пацієнтів в психоневр інтернати, оформлення всіх видів документів, догляд за пацієнтами як соціальна мед. сестра

Освіта

Вінницький держ. пед університет

Природничо-географічний; вчитель географії і біології, Винница
Вища, з 1981 по 1986 (4 роки 10 місяців)

Закінчила ВНЗ з відзнакою, була єдиним іменним степендіатом на факультеті. Підготовка спеціалістів для малокомплектних сільських шкіл : на 30% - біолог і на 70 % - географ.

Додаткова освіта та сертифікати

В 1978 році закінчила Бершадське медучилище, фельдшер.

!974-1978

Знання і навички

Обробка ран, гнойних ран, пролежнів різного ступеню. Догляд за хворими із вродженими та набутими психічним вадами.

Знання мов

  • Українська — середній
  • Російська — середній

Додаткова інформація

З 1974 по 1978 р.р. навчалась в Бершадському медучилищі по спец. фельдшер. В 1978р. закінчила з відзнакою. Працювала на станції переливання крові, фельдшером швик. мед. допомоги, медсестр. приймального відділення до 1981р. Потім стаціонарно навчалась у ВДПІ з 1981р. по 1986р. Працювала викладачем геогр і біолог в СПТУ19 - 3 роки; 20 років вчителем біології в СЗОШ № 8 м. Вінниці. В 2009р. вийшла на пенсію за вислугою років і приступила до роботи соц. працівн. псих. лікарні. Рухлива, енергійна. Вважаю, що можу заробляти більше, доглядаючи важко хворих чи пацієнтів із психіатричним діагнозом. Шкідливі звички відсутні. Вдова, маю дорослого сина. Хочу працювати лише в Вінниці, бажано в своєму мікрорайоні Вишенька.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: