Резюме від 14 липня 2023 PRO

Олександр

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник юридичного напрямку

з 01.2019 по 08.2020 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Ай Ди Фінанс", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Реалізація проекту автоматизованої роботи з договорами оренди, лізингу, послуг. Консультація клієнтів про умови лізингу. Робота з інвесторами з питань вкладення капіталів в компанію. Удосконалив формування реєстрів договорів, клієнтів, обліку транспорту. Щотижневий аналіз проектів зазначених договорів та їх подальше укладання. Успішна імплементація проектів роботи зі страховою компанією з питань страхування і отримання виплат. За період роботи збільшила приплив клієнтів на 30%

Провідний юрисконсульт

з 10.2017 по 12.2018 (1 рік 2 місяці)
КП по утриманню зелених насаджень Дарницького району міста Києва, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Успішне представлення інтересів підприємства в суді (виграв 5 судових справ). Щомісячний супровід процедур державних закупівель через систему ПРОЗОРРО; розробка та імплементація нормативних документів підприємства; аналіз і ведення господарських договорів. Професійно реалізовані проекти правового характеру, супровід перевірок податкових органів і фондів соціального страхування. Підготовка юридичних висновків.

Юрист

з 04.2016 по 07.2017 (1 рік 3 місяці)
ГО "Студена", Краматорск (громадський сектор)

Консультування бенефіціарів (ветерани АТО, члени їх сімей, ВПО) з правових питань, пов'язаних, як правило, із захистом прав даної категорії. Успішна реалізація розробленої мною стратегії щодо представлення інтересів вищевказаних осіб від імені організації в органах державної влади. Реалізував себе як лектор, з питань правої освіти. Два успішно реалізованих проекти соціальної спрямованості з метою отримання грантів. Повноцінний супровід організації, як юридичної особи, з щомісячним звітом. Виконання завдань для роботи з донорами повністю англійською мовою.

Юрист

з 04.2015 по 07.2017 (2 роки 3 місяці)
приватна практика, Дружківка (послуги)

Представлення інтересів фіз. і юр. осіб з питань господарської діяльності (підприємництва) укладання договорів оренди, купівлі продажу, міни, позики. Оскарження рішень держ. органів (податкова, пенсійний фонд). Підготовка юридичних висновків для клієнтів.

Юрисконсульт

з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
Національна спілка письменників України, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Представлення інтересів організації в суді, спеціалізація по податковому, цивільному, трудовому, процесуальному (цивільний і адміністративний процес) праву, виконавчому провадженню. Систематизація бази договорів оренди нерухомого майна, надання послуг, комісії, доручення, купівлі-продажу нерухомого майна. Ведення переговорів з потенційними і діючими клієнтами та супроводу господарських питань.

Юрист

з 07.2011 по 10.2013 (2 роки 3 місяці)
приватна практика, Дружківка (Юриспруденція)

Реалізував себе в приватній практиці надаючи інтереси клієнтів в суді по податковому, цивільному, трудовому, сімейному, процесуальному (цивільний і адміністративний процес) праву, виконавчого провадження;

Начальник юридичного відділу

з 10.2007 по 07.2011 (3 роки 9 місяців)
Державна податкова інспекція, Дружківка (Державні організації)

Керівник юридичного відділу державної податкової інспекції. Успішні справи в судах, з питань правомірності донарахованих сум податкових зобов'язань, стягнення сум податкової заборгованості за всіма видами податків, трудових спорів. Імплементація процесів проведення перевірок, складання аргументованих заперечень і висновків до актів перевірок. Робота з органами державної влади, контролюючими органами (прокуратурою, фондами соціального страхування) і платниками податків. Систематизація розгляду скарг платників податків в порядку адміністративного оскарження актів перевірок.

Юрисконсульт

з 05.2005 по 10.2007 (2 роки 5 місяців)
ЗАТ "Страхова компанія "АСКО-Донбас Північний", Дружківка (Фінанси, банки, страхування)

Юр. супровід компанії, судові засідання з питань стягнення страхової заборгованості в порядку регресу, стягнення сум страхового відшкодування за договорами страхування, про стягнення моральної шкоди, суперечки, пов'язані з контролюючими органами з питань отримання спеціальних дозволів і сплати штрафних санкцій за результатами проведених перевірок. Реалізація проекту ведення договорів страхування, скарг з контрагентами та контролюючими органами.

Освіта

Національний універсітет внутрішніх справ

Економіко-правовой факультет, Правознавство, Харків
Вища, з 2002 по 2005 (2 роки 7 місяців)

Повна вища юрилична освіта. Диплом з відзнакою.

Краматорський машинобудівний коледж

Правознавство, Краматорськ
Середня спеціальна, з 1999 по 2002 (2 роки 9 місяців)

диплом молодшого спеціаліста "Правознавство"

Додаткова освіта та сертифікати

Колегія адвокатів Донецької області

02.2020, свідоцтво адвоката,повноваження

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint Складання процесуальних документів Знання української ділової мови Складання заперечень, листів, скарг та інших документів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Хобі:
ПК, читання психологічної та юридичної літератури, біг, плавання, спортивна зала, активний відпочинок.
Особисті якості:
швидко навчаюсь новому, комунікабельний, здатний до прийняття самостійних рішень, володію організаторськими здібностями і лідерськими якостями, готовий до частих відряджень;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: