Резюме від 7 квітня 2024 PRO

Тетяна

Головний бухгалтер (громадське харчування), 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 01.1993 по 08.2021 (28 років 7 місяців)
Ресторан( європейскої,італьянскої, східної кухні)тел:0993013483, Киев (громадське харчування ,роздрібна торгівля,послуги)

Знання податкового законодавства,стандартів бух.обліку,основ громадянського права,трудового,фінанасового і господарського законодавств України. Бухгалтерський та податковий облік,звітність ТОВ;ПП;ФОП на загальній системі оподаткування ,або на єдиному податку ;контроль за товарними операціями,тех.карти і меню, касова дисципліна,кадрова документація,,досвід перевірок.
Фінансовий звіт підприємства, аналітика розвитку бізнесу, мінімізація податкового навантаження,інвентаризація,постановка товарного,бухгалтерського і податкового обліку в програмах з "нуля",оформлення документально і консультації по РРО і ПРРО,просте роз"яснення розбіжностей при інвентарізації.

Освіта

КНЕУ

Бухгалтерський облік і аналіз господарскої діяльності,магістр, Київ
Вища, з 1987 по 1992 (5 років)

Знання і навички

Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Клієнт-Банк Арт-Звіт Знання офісних програм R-Keeper iiko КОМПАС АБС БАРС Poster B52 D2 System TRIO

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Большой опыт практической работы в общепите,профессиональность,педантичность и надежность,коммуникабельность,дружелюбие и интеллигентность в общении, доскональное выполнение и логическое завершение всего начатого;,желание получать удовольствие от работы.Киевлянка,без вредных привычек.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: