Резюме від 9 травня 2019

Борис

Менеджер із закупівель, з постачання, комірник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Харчук Борис Вікторович

Дата народження: 09.09.1966 р.
Місце проживання: м. Вінниця , провул.. Залізничний б.11 кв. 6
Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: технічна (лісове господарство) Сторожинецький лісовий технікум, роки навчання 1988р-1991р.

Професійна діяльність ( досвід роботи):

З 2018р. по 2019р. ТОВ «Барлінек Інвест» (деревообробне підприємство з іноземними інвестиціями) начальник сектору по привозним матеріалам (фриза, ламель, дошка, кругляк). Головна функція - контроль якості привізного матеріалу. Складання рекламацій та документальне оформлення повернення партії= товару.

З 2016р. до 2017р. ФОП роздрібна торгівля непродовольчими товарами. Пошук, замовлення, приймання товару, розцінювання, продажа.

з 2011р. по 2016 р. ТОВ "НЕЙЛ" (реалізація товарів метисної групи) торгівельний представник.
Обов`язки по посаді: продажа товарів метисної групи. Реклама асортиментної групи товарів. Проведення переговорів та заключення договорів на продаж. Формування заявок, контроль за їх вчасною реалізацією. Контроль вчасності оплат покупцями. Займався будуванням мережі продажу по регіонам України.

з 2006 р. по 2011 р. ТОВ «Барлінек Інвест» (деревообробне підприємство з іноземними інвестиціями), менеджер по закупівлі сировини (лісоматеріалів).
Обов`язки по посаді: пошук лісо сировини в державних та приватних підприємствах України. Проведення переговорів та заключення договорів на закупівлю сировини (кругляку листяних та шпилькових порід). Займався будуванням мережі підприємств-постачальників лісо сировини по регіонам України. Брав участь у аукціонах по закупівлі вищеперерахованих видів сировини. Самостійно проводив відбір сировини та відповідав за її якість.

з 2000 р. по 2006 р., завідувач складом - працював у Польщі у сфері оптової торгівлі продовольчими товарами. Прийом, відправлення товару, облік, розприділення між відділами.

з1993р. по1999р. менеджер, виконував обов`язки завідувача складу продовольчих товарів у Польщі. Формування заявок на закупку необхідного товару. Контроль за вчасністю закриття заявок та їх повнотою. Контроль за видачею товару.

Знання мов:
Українська – рідна;
Російська – вільне володіння;
Польська – розмовна;
Англійська – із словником.

Інші відомості: водійські права категорії «В,С», знання Word, Excel, Інтернет,1-С, електронна пошта.
Маю власне авто.
Особисті якості: комунікабельність, порядність, відповідальність, чесність, чуйність, доброзичливість. Легко вчусь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: