• PRO

Сергій

Шеф-кухар, керуючий рестораном

Employment type:
full-time, part-time
Age:
36 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Lviv, Odesa, Remote, Rivne, Ternopil, Uzhhorod, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню

from 01.2007 to now (18 years 7 months)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування)

З 2015 року і по теперішній час Засновник консалтингової компанії у сфері громадського харчування
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Створення команди що займається відриттям закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.

1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття

2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів

3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.

4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.
5 Розробка меню для закладів громадського харчування та розробка сезонного меню.(кухня та бар)
6 Навчання персоналу згідно підрозділу (кухня,бар,зал)

Education

ТНТУ імені Пулюя

Харчовий, Тернополь
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)

Інженер технолог харчової промисловості.Консервування плодів та овочів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2007 to 2009 (1 year 9 months)

Технік - технолог харчової промисловості,молодший спеціаліст макаронних виробів, кондитерських виробів та харчоконцентратів

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі

Харчовий, Тернополь
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (2 years 9 months)

Кухар,кондитер, пекар тістороб 5-й розряд

Additional education and certificates

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

2016

Knowledge and skills

  • Професійна розробка меню , корекція діючого , підбір обладнання
  • Відкриття закладів громадського харчування з нуля по Україні

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Головайчук Сергій
Шеф-кухар, Керуючий рестораном
Місто: Тернопіль
Вік: 36 років
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)



Про мене
Я досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.


---

Досвід роботи

Restaurant Consulting & Rebranding Company — Засновник
Тернопіль, 2015 — по теперішній час

Запуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуля

Розробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізацій

Підбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесом

Навчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладів


Шеф-кухар, Ресторанні проекти
Київ, 2008 — 2014

Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японська

Участь у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню



---

Освіта

ТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)



---

Додаткове навчання та сертифікати

Курс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)



---

Навички

Розробка та корекція меню

Відкриття закладів громадського харчування з нуля

Оптимізація бізнес-процесів та підбір персоналу

Навчання персоналу, складання технологічних карт

Підбір обладнання та постачальників



---

Мови

Українська — вільно

Англійська — середній рівень


Проекти та досягнення

Автор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)

Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)

Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року



---

Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: