Resume from April 17, 2024 PRO

Наталія

Технолог, зав. виробництвом

Employment:
Part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Chernihiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 06.2018 to now (5 years 11 months)
ПрАТ " Щорський завод продтоварів", Сновськ (Харчова промисловість)

Розроблення та впровадження нових видів продукції( цукерки,батончики протеїнові та енергетичні, печиво,пряники,мармелад).Написання супровідної документації, розрахунок рецептур і т.д.
Організація роботи цеху. Контроль за виконанням заявок виробництвом. Заповнення документів для експорту.
Написання тексту для загортальних матеріалів та етикеток, робота з дизайнерами до моменту їх друку.
Ведення звітів на виробництві.
Керівник групи безпечності харчової продукції на підприємстві (ДСТУ ISO 22000)

Інженер -технолог; Головний технолог

from 01.2014 to 04.2018 (4 years 3 months)
ПрАТ"Стріла", Чернігів (Харчова промисловість)

Розрахунок рецептур (цукристі та борошняні кондитерські вироби).
Розроблення технологічних інструкцій та ТУ на продукцію.
Написання тексту для нанесення на маркування (етикет, коробки) згідно діючого Технічного регламенту.
Розробленні та впровадженні системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) та системи управління якістю ISO 9001 на підприємстві.
Робота з торгівельними мережами ( підготовка документація, проведення аудитів).
Розрахунок рецептур та написання технологічних інструкцій на замовлення.
Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство з метою впровадження нових видів продукції.

Інженер-технолог; Головний технолог

from 08.2008 to 10.2013 (5 years 2 months)
ПАТ "Ясен", Чернігів (Харчова промисловість)

Контроль виробництва, розроблення нових видів продукції, розрахунок рецептур.
Безпосередня участь при введенні в роботу нового обладнання.
Запуск нового обладнання з виробництва зефіру, кондитерської глазурі, вафель та вафельних цукерок та ін.

Education

Європейський університет

Економіка підприємства, Чернігів
Higher, from 2002 to 2006 (3 years 4 months)

Чернігівський комерційний технікум

Технологія харчування, Чернігів
Unfinished higher, from 1999 to 2002 (2 years 4 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство обговорюється.
Досвід роботи з:
- цукристими кондитерськими виробами (цукерки желейні, помадні,кремові, типу суфле; грильяж, лукум, зефір,мармелад, драже,карамель льодяникова, карамель з начинками та ін.), -борошняними кондитерськими виробами (пряники,печиво, вафлі та вафельні цукерки),
- кондитерськими глазурями;
- натуральними батончикам без цукру.
Виготовлення відповідної технічної документаціїї.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: