Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Наталія

Технолог, зав. виробництвом

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 06.2018 по нині (5 років 11 місяців)
ПрАТ " Щорський завод продтоварів", Сновськ (Харчова промисловість)

Розроблення та впровадження нових видів продукції( цукерки,батончики протеїнові та енергетичні, печиво,пряники,мармелад).Написання супровідної документації, розрахунок рецептур і т.д.
Організація роботи цеху. Контроль за виконанням заявок виробництвом. Заповнення документів для експорту.
Написання тексту для загортальних матеріалів та етикеток, робота з дизайнерами до моменту їх друку.
Ведення звітів на виробництві.
Керівник групи безпечності харчової продукції на підприємстві (ДСТУ ISO 22000)

Інженер -технолог; Головний технолог

з 01.2014 по 04.2018 (4 роки 3 місяці)
ПрАТ"Стріла", Чернігів (Харчова промисловість)

Розрахунок рецептур (цукристі та борошняні кондитерські вироби).
Розроблення технологічних інструкцій та ТУ на продукцію.
Написання тексту для нанесення на маркування (етикет, коробки) згідно діючого Технічного регламенту.
Розробленні та впровадженні системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) та системи управління якістю ISO 9001 на підприємстві.
Робота з торгівельними мережами ( підготовка документація, проведення аудитів).
Розрахунок рецептур та написання технологічних інструкцій на замовлення.
Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство з метою впровадження нових видів продукції.

Інженер-технолог; Головний технолог

з 08.2008 по 10.2013 (5 років 2 місяці)
ПАТ "Ясен", Чернігів (Харчова промисловість)

Контроль виробництва, розроблення нових видів продукції, розрахунок рецептур.
Безпосередня участь при введенні в роботу нового обладнання.
Запуск нового обладнання з виробництва зефіру, кондитерської глазурі, вафель та вафельних цукерок та ін.

Освіта

Європейський університет

Економіка підприємства, Чернігів
Вища, з 2002 по 2006 (3 роки 4 місяці)

Чернігівський комерційний технікум

Технологія харчування, Чернігів
Незакінчена вища, з 1999 по 2002 (2 роки 4 місяці)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Надання консультаційних послуг щодо виготовлення кондитерських виробів, можливий виїзд безпосередньо на підприємство обговорюється.
Досвід роботи з:
- цукристими кондитерськими виробами (цукерки желейні, помадні,кремові, типу суфле; грильяж, лукум, зефір,мармелад, драже,карамель льодяникова, карамель з начинками та ін.), -борошняними кондитерськими виробами (пряники,печиво, вафлі та вафельні цукерки),
- кондитерськими глазурями;
- натуральними батончикам без цукру.
Виготовлення відповідної технічної документаціїї.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: