Resume from May 1, 2022

Оксана

Директор ресторана, банкет-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Назаренко Оксана Валеріївна
Банкет-менеджер
Керуючий рестораном

Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Эл. почта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

ДАННІ ПРО СЕБЕ
Рік та місце народження: 05.05.1982 м. Київ
Національність: українка
Сімейний стан: не заміжня

ОСВІТА
•[2004 – 2009 ] Академія МВС України. Спеціальність: юрист.
Кваліфікація: фахівець з юридичної справи.

•[1999 – 2000] Київське Вище професійне училище № 1.
Спеціальність: бармен. Кваліфікація: бармен 4 категорії.


ПРОФЕСІЙНИЙ СТАЖ: [ січень 2020-травень 2022] Event сфера
[березень 2019- грудень 2019] комплекс відпочинку «Naturalist»
Керуючий закладом /Банкет-менеджер

[березень 2018- лютень 2019] ресторан «Гольфіст» Гольф Центр Київ
Директор ресторану

[грудень2016-січень2018] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Керуючий закладом

[червень 2016-грудень2016] «YOLO GRILL RESTAURANT & BAR»
Банкет-менеджер/Менеджер закладу

[квітень2016-червень2016] кавовий центр«Fair Finch»
Адміністратор закладу


[червень2015-лютий2016] ресторан«Дніпровська Рівьера»
Менеджер ресторану/Банкет-менеджер

[листопад2009- травень2015] клуб «Корвет»
Адміністратор клубу

[червень2009 – листопад2009] ресторан «БонДжорно»
Старший адміністратор ресторану (помічник керуючого закладом)

Обов'язки:
- координація роботи персоналу;
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- інвентаризація;
- контроль санитарних норм.


[грудень2007 – червень2009] ресторан «Хата рибака»
Старший адміністратор ресторану

Обов'язки: - координація роботи персоналу (адміністраторів, менеджерів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням специфіці роботи в закладі;
- формування клієнтської бази;
- прийняття резервів і банкетів;
- організація обслуговування банкетів;
- робота з програмою Б-52, знання Rk-ра,D2;
- проведення тренінгів з персоналом;
- контроль санитарних норм;
- контроль переобліку посуду, замовлення посуду.


[травень 2006 – листопад2007] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Адміністратор клубу

Обов'язки: - координація роботи персоналу ( кухарів, офіціантів, барменів);
- підбір персоналу, проведення співбесід з подальшим навчанням
- формування клієнтської бази;
- вирішення всіх виникаючих проблем з відвідувачами;
- робота з касовий апаратом;
- інвентаризація .


[вересень 2000 - травень 2006] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Бармен клубу

[березень 2000 – вересень 2000] ЧП «Оленка-Люкс», клуб «Іваніка»
Офіціант клубу

[грудень 1999 – лютий 2000] ресторан «Іпсіланті»
Офіціант


ЗНАННЯ МОВ
Українська, російська, англійська (базова)

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Комунікабельна, добрий організатор, самостійна, дисциплінована, відповідальна, цілеспрямована, орієнтація на результат.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Користувач ПК, ОС - MS Windows XP, Internet,програма 1С:8

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: