Resume from January 24, 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-Кухар

from 04.2022 to 02.2023 (10 months)
Не про хліб, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, раціональне і правильне складання закупки, правильна обробка та організація зберігання продуктів, делегування завдання персоналу кухні, контроль кухарів і допомага по мірі необхідності.

Шеф-кухар

from 06.2021 to 03.2022 (9 months)
Гастро Бар Вербена, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення: оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Обслуговування виїзних банкетік (кейтерінг).

Шеф-кухар

from 01.2021 to 04.2021 (3 months)
Biglove, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Розробив авторські роли та піци.

Су-шеф

from 04.2020 to 06.2021 (1 year 2 months)
Фелічіта, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням технології приготуванн страв:
Координація та оптимізація роботи кухні (10-15ЛЮДЕЙ):
Участь в розробці нових страв і складанн сезонного меню:
Досягнення придумав пасту яка продається по цей день,ця паста є хітом продажів.
Допомагав Шефу у запуску заготівельні цеху.

Кухар універсал

from 07.2019 to 04.2020 (9 months)
Ресторан Жито, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

from 10.2018 to 06.2019 (8 months)
Cafe de Vino, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Коледж технологій бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Харчові технології, Луцк
Unfinished higher, from 2015 to 2020 (5 years)

Технолог з технології харчування, харчові технології та організація ресторанного бізнесу.

Knowledge and skills

Комунікабельність,стресостійкість,презентабельність,цілеспрямова

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: