Resume from December 8, 2022

Віталій

Шеф-кухар, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 10.2020 to 04.2022 (1 year 6 months)
ЛучеSk паб, Луцьк (Обслуговання)

Шеф кухар

from 02.2020 to now (4 years 4 months)
Кафе-бар "selo"

Кухар універсал, шеф кухар

from 10.2017 to 01.2020 (2 years 3 months)
Ресторан грузинської кухні "Сулі Гулі"", Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал, су-шеф

from 05.2016 to 04.2018 (1 year 11 months)
Компанія "Дмитрук.Гриль", Луцк (Обслуговання)

Гарячник, мангальщик

from 07.2015 to 10.2016 (1 year 3 months)
Готельно-ресторанний комплекс "зелений гай", Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Additional information

Вміння працювати з технологічними картками, складання калькуляційних карт.
Середні знання, та вміння працювати з проф програмою "Poster" (запускав програму у закладі який проходив перехід з 1с у постер, вносив та перевіряв, калькуційні картки, аналізував та контролював прихід розсід)

Приймав участь у відкритті закладу розробки меню та складання відповідних документів.

Працював над постійним оновленням меню щосезону, або при необхідності зміни позицій або калькуляційних карт відповідно до політики закладу, концепції, враховуючи С/В та ABC аналіз.

Приймав участь в організації масових заходів (кейтерінгів) від 10 до 3000 людей, також фестивальних кейтерінгів. Концептуючись на вуличній їжі з нотками ресторанних технологій.

В підпорядкуванні мав до 8 людей персоналу.

Складання графіків роботи, відповідних чек листів, по продукції та роботі.

Приймав участь, та організовував сам, гастро вечори на різні тематики, відповідно до теми та концепції закладу.

Участь у майстер класах по витримці( вологій та сухій) м'яса, яку потім використовував на практиці.

Участь у форумах таких як: "metro chef forum", "OpenLab", "Horeca"

Складання меню відповідно до привілегій шанованого гостя, з урахування всіх побажаннь, персонально.

Вміння користуватися новітнім обладнанням та знання відповідних процесів приготування у цих приладах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: