Дмитро
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 35 years
- City of residence:
- Odesa
- Ready to work:
- Kyiv, Lviv, Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook, Instagram and LinkedIn.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8608140
Work experience
Операційний директор
from 05.2020 to 10.2021
(1 year 5 months)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.
Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".
from 12.2017 to now
(6 years 5 months)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)
- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".
Бар-менеджер
from 09.2016 to 05.2020
(3 years 8 months)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.
Education
Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу
Кухар, бармен, Одеса
Specialized secondary, from 2005 to 2007 (2 years)
Additional education and certificates
WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)
2018
Chef`s Academy
2018
Управління персоналом ресторану/Управління баром
2019
Дія. Цифрова освіта
1 день
Certificate
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — above average
Additional information
Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу
Similar candidates
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
50000 UAH, Kyiv
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities