Валерій
Директор ресторану
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 34 years
- City:
- Cherkasy
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9312796
Work experience
Директор ресторану
from 02.2012 to 01.2023
(10 years 11 months)
Ресторан і доставка їжі (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
КТЕП
Економіка і управління персоналом, Київ
Unfinished higher, from 2014 to 2018 (4 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- English — above average
Additional information
Особисті досягнення :
- Потрапив в ТОП 100 поварів України у 2009 році
- 8 місяців навчання у закладах Миколи Тищенко
- 10 років праці в ресторанах :
Рішєлье , Пушистий , ЯпонаХата( ресторан), Роккі , Франт , L’Kafa
- 8 років праці в закладах швидкого харчування :
SoloSushi , СушіЯ, ЯпонаХата ( фастфуд), L’Kafa(кафе) , Festival Sushi , InariSushiFox, Dofamin .
- приймав участь у відкритті 28 закладів по Україні :
- заклади швидкого харчування ;
- доставки і самовивіз їжі ;
- ресторани ;
- кафе ;
- працював по договору у 8 закладів і 3 мереж на посаді «Антикризовий менеджер»:
- ресторани ;
- мережі харчування ;
- кафе ;
- доставка їжі ;
- працював найманим технологом їжі :
- корекція технологічних карт ;
- створював нові технологічні карти ;
- корекція цін з постачальниками ;
- багато роботи провід з постачальниками і добивалися кращіх цін для закладу ;
- вчив працювати поварів з тех. картами;
- створював нові заготовки
- підбирали правильні ціни і калькуляції;
- працював су-шефом і шеф кухарем :
- організація процесу ;
- мотивація персоналу;
- створення нових страв ;
- сезонні страви вводив;
- працював з постачальниками ;
- заміна продуктів на інші в стравах ;
- вчив працювати з списанням і приходу продуктів ;
- 6 років праці директором ресторанів і кафе :
- відкриття закладів ;
- створення процесів ;
- прийом на роботу працівників;
- організація робочого процесу ;
- періодичні Бріфінги з персоналом ;
- кожного дня звіт по фінансам і роботі ;
- багато співпраці з постачальниками і їх цінами ;
- стабільна перевірка цін і калькуляцій закладу ;
- кожного дня пошуки нових вигідніших постачальників ;
- контроль роботи залу та кухні ;
- на розгляд пропоную нові ідеї для розвитку ;
- працюємо з рекламами в :
instagram, facebook, google , telegram , місцеві реклами і блогери;
Шукаю роботу тому , що власник переїхав за кордон з закладом
More resumes of this candidate
35 000 UAH
Cherkasy, Remote
Full-time, part-time
- Суші-шеф, InariSushiFox і SushiKo, 4 years 9 months
Cherkasy
Unfinished higher education
Education: 01.2014 - 01.2018: Економіка і управління персоналу (КТЕП, Київ). Спеціальність : -бухгалтер; -менеджер; -економіст; -методист;...
Similar candidates
Керівник ресторану, керуючий
35000 UAH, Cherkasy
Директор готелю, ресторану
Cherkasy, Dnipro
,
more 7 cities
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Cherkasy, Vinnytsia
,
more 8 cities
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Cherkasy, Vinnytsia
,
more 8 cities