Резюме від 18 лютого 2024

Вікторія

Педагог-організатор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЧНУ ім. Б. Хмельницького

053 Психологія ( Практична психологія)
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

PicsArt Соціальна психологія Ввічливість Відповідальність Доброзичливість Психокорекція Знання психології Цілеспрямованість Почуття гумору Серйозність Пунктуальність Саморозвиток Здатність до навчання Привітність Неконфліктність Емпатичність Педагогічна психологія Чесність Малювання Сумлінність Самомотивація

Додаткова інформація

Я не маю педагогічної освіти, але навчаюсь за спеціальністю Практична психологія, що свідчить про наявність знань та бажання працювати в сфері освіти. Не працювала, але життєвого досвіду вистачає, аби розуміти всі особливості шкільної атмосфери.
Чому саме педагог? Я з дитячих років завжди мала бажання працювати в школі. Я вважаю, що успішність школяра також залежить від вчителя. Не забуваймо,що підтримка та позитивна енергія від колеги відіграє велику роль в мотивації до роботи, та зменшує швидкість розвитку професійного вигорання.
Я цілеспрямована, допитлива, готова до нових знань.)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: