Резюме від 30 березня 2024 PRO

Руслан

Начальник служби безпеки (охорона), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер відділу регіональної безпеки АТ «Укртелеком» Дніпропетровська філія

з 12.2014 по 05.2023 (8 років 5 місяців)
АТ «Укртелеком», Дніпро (Телекомунікації, зв'язок)

Функціональні обов’язки:
З 21 грудня 2014 року влаштувався на роботу до Дніпропетровської філії АТ «Укртелеком» на посаду менеджер регіональної безпеки. До функціональних обов’язків входило: розробка наказів та інструкцій по лінії регіональної безпеки, організація заходів, розробка та впровадження заходів щодо безпеки. Перевірка контрагентів, підрядних організацій, постачальників щодо доцільності співпраці, вивчення існуючих економічних ризиків під час формування цінової політики Товариства при закупівлі товарів, послуг, робіт. Проведення співбесід з кандидатами при прийомі на роботу їх перевірка за наявними базами. Участь в перевірках, інвентаризаціях, службових розслідуваннях, взаємодія з правоохоронними органами, органами місцевого самоврядування, участь в кримінальних провадженнях у слідчих органах та в судових засіданнях за фактами крадіжок майна Товариства, розгляд та виконання запитів, звернень, ухвал судів щодо тимчасового доступу до речей та документів (інформації), робота з конференційною інформацією. Узгодження та спільне планування заходів з охорони майна Товариства з підрядною охоронною структурою (Охоронний Холдинг). Організація та перевірка роботи постів на об’єктах Товариства. Виконував ряд інших функцій та обов’язків по лінії безпеки та збереженню майна та інтересів Товариства, в яких повсякденно виникала необхідність. 25 травня 2023 року звільнився за власним бажанням.
Періодично виконував обов’язки начальника відділу регіональної безпеки АТ «Укртелеком».

Перший заступник начальника - начальник слідчого відділення Солонянського районн

з 10.1994 по 12.2014 (20 років 2 місяці)
органи внутрішніх справ, Дніпро (Державні організації)

ДОСВІД РОБОТИ:

1. З жовтня 1994 року по грудень 2014 року (20 років) служив у органах внутрішніх справ, а саме:

10.1994-10.1998 -слідчий слідчого відділення Солонянського районного відділу УМВС України в Дніпропетровській області.
10.1998-10.1999 -заступник начальника слідчого відділення Солонянського районного відділу УМВС України в Дніпропетровській області.
10.1999-12.2014- перший заступник начальника - начальник слідчого відділення Солонянського районного відділу ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Функціональні обов’язки:
З жовтня 1992 року розпочав службу в органах внутрішніх справ, а з 1999 року був призначений на керівну посаду в Солонянському РВ ГУ МВС в Дніпропетровській області та в керівництві пропрацював по грудень 2014 року (15 років). У прямому підпорядкуванні мав 16 співробітників слідчого відділення, не в прямому 96 співробітників районного відділу. Основні функціональні обов’язки: розслідування кримінальних справ та керівництво роботою слідчих. За час проходження служби на протязі 20 років мав різного характеру заохочення та подяки по лінії МВС. Досяг спеціального звання підполковник міліції. У грудні 2014 року звільнився з МВС за вислугою років.

Освіта

Харківський Національний університет внутрішніх справ

Правознавство, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Знання і навички

Управлінські навички Самостійне прийняття рішень Контроль збереженості ТМЦ Володіння зброєю Знання кримінального права Урегулювання конфліктів Адаптивність Знання цивільного законодавства Водійські права кат. B Контроль пожежної безпеки Охорона підприємства Контроль проведення інвентаризацій Ведення документації Стресостійкість

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: