Резюме від 25 квітня 2024

Назарій

Front-end (React), Fullstack (Node.js) Developer

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Західноукраїнський національний університет

Комп'ютерні науки, Тернопіль
Вища, з 2023 по 2026 (3 роки)

Комп'ютерні науки - це сукупність теоретичних і практичних знань, які використовують у своїй роботі фахівці в області обчислювальної техніки, програмування, інформаційних систем і технологій.

Коледж економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету

Комп'ютерна інженерія, Тернопіль
Середня спеціальна, з 2019 по 2023 (4 роки)

Ця спеціальність - це знання комп'ютерів, їх збирання, тестування та ремонту, програмування, інтернет-сервісів і мобільних технологій.

Знання і навички

HTML CSS JavaScript React Redux REST API Redux Toolkit React Hooks TypeScript Git Tailwind CSS Node.js PostgreSQL Express.js

Додаткова інформація

Я зацікавлений у пошуку можливості розвивати свою кар'єру як Front-end developer. Хоча у мене поки що немає комерційного досвіду, я маю глибокі знання і навички у таких технологіях, як:

- TypeScript
- JavaScript
- HTML
- CSS
- React
- Redux Toolkit
- Node.js
- Express.js
- PostgreSQL

Я працював над власними проектами та вивчав ці технології і тепер я готовий застосовувати свої навички на практиці та навчитися більше в робочому середовищі. Мене вражає можливість створення користувацьких та ефективних інтерфейсів для веб-додатків, і я прагну віддати себе цьому напрямку.

Я шукаю вакансію, де мені нададуть можливість рости і розвиватися в сфері front-end розробки, де б я міг внести свій внесок і навчитися від досвідчених колег. Готовий до співпраці і готовий до викликів, які надасть робоче середовище.

Якщо у вас є можливості для початкуючого фронтенд-розробника, який має міцний фундамент знань і бажання навчатися, буду радий обговорити можливість співпраці та надати більше інформації про свої навички та мотивацію.
-Telegram: @nazar7899a
-Viber: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати