Резюме від 18 вересня 2023 PRO

Олена

Юрист-господарник

Вік:
45 років
Місто проживання:
Вишгород
Готовий працювати:
Вишгород, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
приватний (Транспорт, логістика)

Юрист

з 04.2017 по 04.2017 (менш ніж місяць)
ТОВ "Ліга Закон", Київ (IT)

Супроводження господарської діяльності підприємства. Аналіз та розробка договорів з клієнтами та постачальниками. Претензійно-позовна робота. Представництво та захист інтересів підприємства в суді та державних органах. Розробка проектної нормативної документації по супроводженню бізнес-проектів, в тому числі в сфері IT, реклами, інтелектуальної власності тощо. Аналіз чинного законодавства та надання юридичних консультацій на запити керівництва та співробітників підприємства. Захист підприємства у відносинах з контролюючими та правоохоронними органами.

Юрист-господарник

з 05.2007 по 04.2011 (3 роки 11 місяців)
ТОВ "Формаг-Київ", Київ (Транспорт, логістика)

Супроводження господарської діяльності підприємства. Аналіз та розробка договорів з клієнтами та постачальниками. Претензійно-позовна робота. Представництво та захист інтересів підприємства в суді та державних органах. Розробка проектної нормативної документації по супроводженню бізнес-проектів в сфері експедирування та міжнародних і внутрішніх перевезень. Аналіз чинного законодавства та надання юридичних консультацій на запити керівництва та співробітників підприємства. Захист підприємства у відносинах з контролюючими та правоохоронними органами.

Юрист

з 04.2004 по 04.2007 (3 роки)
ТОВ "Іголан", Київ (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг клієнтам фірми, а саме: претензійно-позовна робота. Представництво та захист інтересів клієнтів в суді та державних органах. Аналіз чинного законодавства та надання консультацій клієнтам з приводу вирішення проблем юридичним шляхом.

Юрист

з 02.2002 по 04.2004 (2 роки 2 місяці)
ДПІ у Солом'янському районі міста Києва, Київ (Державні організації)

Ведення претензійно-позовної роботи, представництво інтересів держави в суді. Аналіз скарг та звернень фізичних та юридичних осіб та надання відповідей та консультацій. Складання та надання аналітичних звітів до вищих органів державної влади.

Освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка

Образотворче мистецтво, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Київський національний економічний університет

Правознавство, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Чернігівський юридичний коледж

Правознавство, Чернігів
Вища, з 1995 по 1999 (4 роки)

Знання і навички

Адаптивність ЛІГА:ЗАКОН Користувач Internet MS Word MS Excel Користувач ПК Знання законодавства України MS Office Знання офісних програм Знання правових баз даних Аналіз компаній на YouControl Знання юриспруденції Знання нормативно-правових актів України Користувач Internet Explorer Користувач ОС Windows

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Діючий адвокат

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: