Резюме від 19 вересня 2023 Файл

Олена

Економіст, бухгалтер

Вік:
43 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ЗОЛОТАРСЬКА ОЛЕНА СЕРГІЇВНА

Зайнятість: повна
Бажана зарплата: від 20 000 грн
Адреса: м. Дніпро, пров. Штурманський 7/85
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Особиста інформація:

Національність: українка
Освіта: вища
Рік та місто народження: 11.07.1980 р., м. Дніпро

Досвід роботи:

липень 2020 р. – теперішній час. АТ АКБ КОНКОРД, головний фахівець відділу операцій з еквайрингу. Здійснювала розрахунки, бухгалтерський облік та звірку операцій за договорами еквайрингу; супровід операцій по платіжної системи НПС ПРОСТІР; бухгалтерський облік операцій за постановами/ухвалами про арешт, для регулювання залишків.

червень 2013- червень 2020 р. АТ БАНК КРЕДИТ ДНІПРО, провідний фахівець відділу бухгалтерського обліку операцій з використанням ПК. Виконувала операції з зарахування зарплати, пенсій та інших соц. виплат клієнтам банка, видача спадщини, відповіді на запити нотаріусів, звітність для Фонда гарантування.
Провідний фахівець Логістичного центра. Виконувала перевірку документів та видачу кредитних заяв ІКЦ, відкриття рахунків фіз. особам, забезпечення платіжних карток, їх облік. Тестування програмного забезпечення.

серпень 2008 - травень 2013 р. ВАТ ВТБ БАНК, провідний економіст відділу супроводження банківських операцій. До функцій відносилась покупка/продаж валюти, відправка валютних платежів, валютна статистична звітність філіала.

липень 2004 – серпень 2008 р. ЗАТ АГРОБАНК, головний бухгалтер відділення. Здійснювала контроль всіх операцій з фізичними та юридичними особами, що проводились у відділенні, касових операцій, відкриття рахунків юридичних осіб, звітність відділення.

жовтень 2002 – липень 2004 р. КБ ПРИВАТБАНК економіст відділу споживчого кредитуваня. Проводила видачу, моніторинг та погашення кредиту, бухгалтерський супровід кредитних операцій. Працювала за програмами «Товари в розстрочку», «Авто в кредит», «Житло в кредит», кредитування під депозит та поруку.

Освіта:

1997-2002 гг. Дніпропетровський національний університет (ДНУ)
Фінансово-кредитний факультет
Спеціальність «Фінанси підприємств»

Додаткова інформація:

Знання і навички: впевнений користувач MS Office. Працювала в АБС Б2 та SCROOGE, СЕД ВЧАСНО.

Знання мов: українська та російська вільно, англійська Intermediate.

Особисті якості: здатність швидко навчатися, порядність, уважність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: