Резюме від 4 березня 2024 Файл

Скляр

Няня, вчитель ГПД, бариста, хостес, адміністратор

Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Я, Скляр Варвара Ігорівна(28.01.2001р.н.)
Раніше здобувала освіту вчителя молодшийх класів, закінчила педагогічний коледж, поступила в КУБГ на початкову освіту, але не закінчила (до отримання диплому бакалавра не довчилася пів року) , також поступила в 2022р в КНУТКІТ на спеціальність «Драматургія кіно і телебачення» але наразі не навчаюся.
Мала змогу багато працювати з дітьми (з 2016 року) :
Волонтерська діяльність, проведення заходів для дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями під керівництвом Тетяни Тимченко (дитячий, сімейний психолог, арт-терапевт, логопед-дефектолог),
Працювала аніматором-ведучою дитячих свят в ДРС «Еxperient» під керівництвом Олени Винник, мала підробіток в ЦСР «МамаРада» нянею на годину, аніматором; була помічницею в основательки першої в місті школи етикету. «BeeFriends» ,Ксенії Коваленко, мала досвід ведення гуртку (3 місяці) англійської мови для самих маленьких (3-6 років) при Жовтоводській СЗШ №3, проходила практики у м. Жовті Води СЗШ №3, у м.Київ: НВК *ДОМІНАНТА*, НВК *ЕКОНАД*.

Проходила практику в ТОВ «Телець» ДОЛ «Молода Гвардія»(Бердянськ) з 04.06.19 по 25.06.19р

Також працювала (не практика) в ДТ «Лазурна Райдуга» 2 зміни в 2020році, та 2 зміни в 2021році.

(Обовʼязки в таборах: робота з дітьми віком від 7 до 14 років (залежно від зміни та табору) контролювання побуту, дисципліни, режиму дня, організація заходів згідно з розкладом табору, спілкування з дітьми, проведення тренінгів, бесід, творчих майстер-класів).

Маю досвід роботи баристою в кавʼярні « Aromat Coffe» (1.04.21- 13.09.21) та «sc_in_60» (11.11. 21 – 08.10. 22)
Також є досвід менеджера з продажу

Особистісні якості:
Життєрадісна, витривала, енергійна,достатньо балакуча,коли треба.
Впораюся з великою кількістю завдань, маю великі здібності до імпровізації, будь-які конфлікти вирішую мирно і спокійно, легко йду на контакт і знаходжу спільну мову з дітками і дорослими будь-якого віку; створюю комфортну ,сімейну атмосферу навколо себе, є нескінченний запас ентузіазму, та схильність закохуватися у справу,якою займаюся.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: