Резюме від 20 січня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10048999

Вчитель початкових класів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Одеса, Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Білгород-Дністровський педагогічний фаховий коледж

Білгород-Дністровський
Середня, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Неконфліктність Комунікабельність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Так як я ще навчаюсь на 3 курсі педагогічного коледжу, досвіду роботи у мене немає, але я з другого курсу проходжу практику в школі і можу впевнена сказати, що з вибором професії я не помилилася, працюючи З дітьми я наповнююсь енергією Завдяки практиці я знаю як потрібно поводитися з дітьми, як доступно пояснити ту чи іншу тему, умію користуватися новими технологіями і готова розвиватися далі у цій сфері Також зараз проходжу курс для вчителів початкових класів де дізнаюсь багато чого нового Буду навіть рада, якщо ви оберете саме мене Для мене це дуже цінний досвід, тому що я зможу отримати досвід роботи вчителя, але й так само паралельно проходити практику.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: