Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Лілія

Бухгалтер

Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

резюме

П.І.Б. Калініченко Лілія Анатоліївна
Дата народження: 11 вересня 1987р.
Адрес: м. Київ, м. Осокорки, Дніпровська набережна, 26г.
Контактний телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дитина 6,4роки.
Бажана посада: Бухгалтер, помічник гол. бухгалтера, головний бухгалтер віддалено.
Освіта:
2006г.Курси (1С-бухгалтерія, національні та міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, податкове законодавство, ведення фінансової документації.)
2003-2006рр. Малинський лісотехнічний технікум за спеціальністю «Бухгалтерський облік», отримала диплом молодшого спеціаліста.
2007-2011рр. Житомирський Національний Агроекологічний Університет, отримала диплом бакалавр за спец. «Облік і аудит» 2011-2012гг.- диплом спеціаліста.
Досвід роботи:
ТРК «Караван» 05.11.06-28.04.07гг.-касиром.
ТОВ «Гемма» 01.05.07-28.10.07р.
Ведення бухгалтерського обліку в 1С, розрахунки з постачальниками, підготовка звітних форм.
ТОВ «МС Ойл Кард» - бухгалтер 01.11.07-01.01.09р.
Прийом замовлень від менеджерів, а також клієнтів, відправлення рахунків по факсу та електронної пошти, виписка довіреностей, реєстрація вихідної та вхідної документації, друкування документів, формування реєстрів, виписка рахунків, податкових накладних, актів виконаних робіт.
ТОВ «Вина Лівадії» - оператор ПК 01.08.09-22.09.09р.
Прийом заявок від торгових представників і оформлення їх в програмі «1С», аналіз дебіторської заборгованості, оформлення документації в програмі «1С» (видаткові накладні, податкові, відвантажувальні ордери, ТТН, контрольний лист, поворотні накладні) формування звітності.
ТОВ «Вина Лівадії» -ст.бухгалтер 22.09.09-31.07.11гг. (Торгівля) 1С 7.7
Ведення товарного обліку на підприємстві;списання нестач, оформлення повернень від клієнтів, формування коригувань. Звірка залишків по товару, Облік ТМЦ (оприбуткування, списання, переміщення і т.д.), підготовка інвентаризаційних відомостей і проведення інвентаризацій по ТМЦ,внесення номенклатурних позицій товару в програму,облік взаєморозрахунків з постачальниками ,контроль надходження грошей і відстеження дебіторської заборгованості,рознесення банківської виписки,переоцінка товару,ведення книги РРО по СПД,ведення касових операцій (Z-Х звіти). Складання актів звірок з покупцями,введення договорів, ліцензій , ведення карток клієнтів,ведення касових операцій (ПКО, ВКО, Касова книга).
ТОВ «Автолюкс-Сервіс ЛТД» - бухгалтер 01.10.2011-30.06.2014 (послуги + торгівля паливом) 1С 8.2
Введення і обробка в базі 1С 8.2 даних первинної документації, а саме: формування і виписка рахунків покупцям,- формування актів і видаткових накладних,- вивантаження даних з РРО в базу 1С,- внесення документів від постачальників (рахунків-фактур, прибуткових накладних, акти виконаних робіт, податкових накладних, авансових звітів), а також внесення в програму даних про контрагентів,- проведення інвентаризації на підприємстві,- робота в клієнт-банку (4 клієнт банка), рознесення банківської виписки в 1С
ТОВ «Арагон Плюс» - бухгалтер 01.10.11- 30.06.2014 (перевезення нафтопродуктів) 1С 7.7
Ведення первинної бухгалтерії (виписка рахунків, накладних всіх типів, довіреності);
Ведення СПД (2 група);. Звірка з постачальниками і покупцями,-ПДВ: виписка податкових накладних та їх реєстрація (М.Е.Doc),- внесення податкового кредиту,- складання статистичної звітності.
ТОВ «Вино Лівадії» - старший бухгалтер 01.07.2014-30.11.2015 (торгівля винами)
Ведення первинної бухгалтерії (виписка рахунків, накладних всіх типів, довіреності),-ПДВ: виписка податкових накладних та їх реєстрація (М.Е.Doc), допомога головному бухгалтеру в складанні квартальної, річної звітності.
ТОВ «Грейд» - бухгалтер 01.03.2016- 06.05.2020 (виробництво меблів)
Виписка рахунків, випуск продукції, виписка податкових накладних.
З 01.05.2018 головний бухгалтер в Інтернет магазині з продажу відеоспостереження по теперішній час віддалено.
Повне ведення всіх ділянок пов'язані з діяльністю підприємства,здача звітів ЄСВ об’єднана, Баланс, Податкова декларація,Податок на прибуток,нарахування та виплата заробітної плати.
Виписування рахунків, накладні, податкові накладні та реєстрації в ЄДР.
З 01.05.2018 ведення ФОП 2гр. Без найманих працівників по теперішній час віддалено
Сплата податків та рахунків.
Здача річних звітів ЄП, єдиний соціальний внесок.
З 01.02.2019 р по теперішній час головний бухгалтер ОСББ віддалено
Повне ведення всіх ділянок бухгалтерії пов'язаних з діяльністю:
Облік нарахувань та сплати внесків співвласників на управління ОСББ; - облік витрат на управління та обслуговування діяльності ОСББ; - нарахування та виплата заробітної плати персоналу ОСББ; - формування та подання щомісячної та річної фінансової, статистичної, податкової звітності; - ведення бухгалтерського обліку за допомогою онлайн - сервісу ; - контроль витрат відносно кошторису, затвердженого загальними зборами ОСББ; - консультування з інших питань щодо управління та обслуговування діяльності ОСББ..

Додаткові відомості: Впевнений користувач MS Windows, MS Office, Internet, Клієнт банк (Приват банк, Укрсиббанк, Universal банк, Укргазбанк), Медок, Соната, Вчасно, Електронний кабінет платника , 1С 7.7., 1С 8.2,1С 8.3, ОСББ- онлайн, ЖКГ, ДАХ.
Особисті якості:
комунікабельна не конфліктна, відповідальна, цілеспрямована.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Київ

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер з первинної документації
Дистанційно

Бухгалтер
25000 грн, Київ

Бухгалтер
20000 грн, Дистанційно

Бухгалтер
45000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: