Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Наталія

Економіст

Вік:
44 роки
Місто:
Славута

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Захарчук Наталія Миколаївна
Вік: 44 роки
Місце проживання: м.Славута
Хмельницької області, вул.Миру 68
Сімейний стан: одружена, маю двох
синів 20 та 12 років.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
місце роботи: Фінансове управління
виконавчого комітету Нетішинської
міської ради

Мета
Працевлаштування на посаду, що відповідає кваліфікації.

Досвід роботи

Відділ освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради
Посада: бухгалтер відділу освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради
Обов’язки: нарахування заробітної плати працівникам, облік матеріальних цінностей та їх списання.
1998- 1999рр

Фінансове управління виконавчого комітету Нетішинської міської ради
Посада: головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління виконавчого комітету Нетішинської міської ради
1999 – по сьогоднішній день

Освіта

Тернопільська академія народного господарства
Факультет: «Облік та аудит»
Спеціальність: спеціаліст-економіст
1999-2001рр.

Вміння та навики

Здійснення організації та координації фінансово-економічної роботи в місті по плануванню та використанню видаткової частини бюджету. Підготовка проекту бюджету та пояснювальної записки до нього (планування та виконання видатків за кодами економічної класифікації видатків – оплата праці; нарахування на оплату праці, предмети, матеріали обладнання та інвентар; медикаменти та перев’язувальні матеріали; продукти харчування; оплата послуг (крім комунальних); видатки на відрядження; оплата комунальних послуг та енергоносіїв, соціальне забезпечення, капітальні видатки, тощо.
Працюю над складанням та перевіркою прогнозних розрахунків до проекту бюджету по галузі «Охорона здоров’я», а саме по КНП НМР «СМСЧ м.Нетішин», та по управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради; перевіркою правильності складання і затвердження кошторисів та планів використання коштів установами і організаціями, які фінансуються з бюджету Нетішинської міської територіальної громади; відповідно до затверджених призначень здійснюю фінансування установ; здійснюю контроль за правильним витрачанням коштів, у відповідності з Бюджетним Кодексом України та затвердженими кошторисами. Веду облік змін, що вносяться в установленому порядку до затверджених призначень по видатках бюджету на утримання бюджетних установ, надаю методичну допомогу бюджетним установам, організаціям в частині ефективного та цільового використання бюджетних коштів, контролюю правильність використання бюджетних коштів, передбачених на фінансування установ, закладів та заходів, розглядаю у встановленому порядку листи, клопотання, пропозиції з компетенції відділу та готую відповіді та пропозиції, підготовка аналітичних даних та матеріалів по уточненню показників бюджету; проведення аналізу виконання видаткової частини бюджету по певній галузі, тощо.

Пройдені тренінги та курси

Курс тренінгу «Складання, розгляд та затвердження місцевих бюджетів» - частина програми «Застосування положень Бюджетного кодексу», проведено Міністерством фінансів України за сприянням Проєкту економічної та фіскальної реформи (ПЕФР) та фінансування Агенства США з міжнародного розвитку.
Січень-березень 2002 року

Підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель – сертифікат Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій від 27.10.2017 №823.

Навчання за програмою тематичного короткострокового семінару «Основні питання бюджетного процесу в області» - Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
З 20 по 21 листопада 2018 року.

Курс навчання у сфері здійснення публічних закупівель - Інститут економічних досліджень м. Хмельницький
З 21 по 22 листопада 2019 року

У 2018 та 2019 роках проходила навчання за професійною програмою у Хмельницькому центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та в ТОВ «Інституті економічних досліджень» м. Київ.

У 2022 році успішно закінчила курс «Гендерно орієнтоване бюджетування для розвитку громад» через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.

Взяла участь в онлайн інформаційних сесіях «Підготовка проєкту місцевого бюджету на 2023 із застосуванням ІАС LOGICA» та «Виконання паспортів бюджетних програм: звітність та оцінка ефективності» Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Підвищення кваліфікації в Хмельницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова ефективне спілкування» (сертифікат від 19.06.2023 ЗКП 26292968/001846-23).

Нагороджена почесними грамотами виконавчого комітету Нетішинської міської ради та подякую Хмельницької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади.

Додаткова інформація

Сумлінно виконую свої професійні обов’язки, відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована. Поставлені завдання виконує вчасно. Неконфліктна та тактовна. Доброзичлива і уважна у роботі з громадянами та колегами. Володію англійською мовою на початковому рівні. Досвідчений користувач ПК у своїй сфері (повний пакет програми MS Office, IАC місцеві бюджети, довідково-інформаційні програми). Маю водійські права та закордонний паспорт. Судимості відсутні. Обмеження за станом здоров’я відсутні.

Надаю згоду на обробку моїх персональних даних керівниками та спеціалістами при професійному підборі на вакантні посади.

26.09.2023

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: