Резюме від 12 жовтня 2023 Файл

Сергій

Начальник виробництва

Вік:
38 років
Місто проживання:
Карлівка
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПІБ: Яковченко Сергій Васильович, 10.02.1986 р.н.

Рівень заробітної плати: 40000 грн.

Місце проживання: м. Карлівка (Полтавська обл.)
тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Сімейне положення:
Одружений, дочка 6 років, 13 років.

Освіта:
2001-2005 роки – Полтавський технікум харчових технологій специальність: Ремонт і експлуатація обладнання харчової промисловості. Диплом з відзнакою. Інженер – механік.

2005-2008 роки – Полтавський університет споживчої кооперації України спеціальність: Технологія зберігання, консервування і перереробки мяса.
Диплом з відзнакою. Інженер – технолог.

2015-2017 роки – Полтавська філія Національного Університету харчових технологій, спеціальність: Автоматизація та компютерно – інтегровані технології. Інженер з автоматизації систем керування виробництвом.

Стаж роботи:
З серпня 2008 р. і по червень 2009: ТОВ «Ідекс» (торгова марка «Ідекс»)
Начальник сировинного цеху

03.2009 – 08.2012 роки ТОВ «Комплекс Агромарс» (торгова марка «Гаврилівські курчата»), село Гаврилівка, Київська обл.
Департамент мясопереробного виробництва: заступник начальника цеха.
Досягнення – збільшення обємів виробництва на 30%, збільшення асортимента.

З вересня 2012 – березень 2020 роки: ТОВ «АПК Докучаєвські черноземи» (торгова марка «Докучаєвський продукт»), м. Карлівка, Полтавська обл.
Мясокомбінат: начальник виробництва (головний технолог).

З квітня 2021 – листопада 2021 року ТОВ «Глобинський мясокомбінат» (торгова марка «Глобино»), м. Глобине, Полтавська обл.
Майстер цеху з виготовлення мясних напівфабрикатів (Цех обвалювання яловичини).

З листопада 2021 – грудень 2022 роки ТОВ «ЛУБНИМЯСО» (торгова марка «Skott Smeat»), м. Лубни, Полтавська обл.
Технолог.

З грудня 2022 – вересень 2023 роки ТОВ «ЛУБНИМЯСО» (торгова марка «Skott Smeat»), м. Лубни, Полтавська обл.
Начальник виробництва.

Посадові обовязки і досягнення:
Организовував роботу:

• Цех забою ВРХ (повний технологічний процес забою по системі HALAL, 35 чоловік);
• Цех обвалки (обвалювання та жилування мяса, 25 чоловік);

• Кулінарна дільниця (виробництво фаршів, котлет, кебабів, мітболів, шаурми, 30 чоловік);
• Цех пакування (пакування продукції у вакуум, у газове середовище, скін пакування, 40 чоловік);
• Склад готової продукції (25 чоловік);
• Дільниця прибирання (15 чоловік).
• проведення инвентаризацій;
• Організація рабіт по прийому, складуванню,зберіганню, відпуску, транспортування продуктів і його раціональному розміщенню і збереження в складах;
• организація обліку товаро-матеріальных цінностей;
• розрахунок та замовлення обладнання, МШП, ТМЦ;
• контроль эксплуатації обладнання;
• организація і участиь в інвентаризаціях товао-матеріальних цінностей, звітність по результату;
• планування персоналу;
• табелювання персоналу;
• контроль дисципліни, виконання стандартів роботи, обовязків підлеглими.

Особисті якості::
комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, уважний, старанний, справний, ерудований. Здатний до швидкого освоєння нового, швидко та з задоволенням навчаюсь новим технологіям та трендам . Ефективно працюю як самостійно так і в команді.

Додаткова інформація:
Володіння ПК - MS Windows Word, Excel,1C:Предприятие, Internet, E-mail.
Іноземні мови - Англійський – загальний рівень. Вільно український
Захоплення: Спорт.
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: