Резюме від 2 травня 2024 Файл

Марина

Вихователь

Вік:
32 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Нагожук Марина Олександрівна
Дата народження: 08 жовтня 1991 (31 рік)
e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Вінниця

РЕЗЮМЕ
Мета: Отримання вакантної посади.

Трудова діяльність: з 15.08.2013 по 16.11.2017 року працювала вчителем біології та англійської мови у Комарівській ЗОШ І-ІІ ступенів, Теплицького району, Вінницької області.
3 24.02.2016 по 31.06.2022 працювала копірайтером у студії контенту «Space». Маю досвід у написанні контенту на різну тематику. Також робила рерайти та переклади текстів з російської на українську і навпаки. Можу перекладати з англійської на українську/російську.

Освіта: 01.09.2008 – 01.06.2012 – навчалась у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського, освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр», спеціальність «Природничі науки. Географія».
01.09.2012 – 30.06.2013 – продовжила навчання у ВДПУ за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст», спеціальність «Природничі науки. Географія та екологія».

Володіння мовами: українська, російська, англійська (на середньому рівні).

Особисті якості: характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливі звички відсутні. Швидко вчуся.

Додаткова інформація: впевнений користувач ПК, володію офісними програмами на рівні користувача. Маю досвід роботи з Гугл Таблицями (робила картки товарів по шаблону), платформами Deepl, Bard та chat GPT.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: