Резюме від 2 вересня 2016

Сергій

Декларант, митний брокер, агент з оформлення митних документів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Митний брокер, Декларант; Менеджер ЗЕД.

з 03.2007 по нині (17 років 2 місяці)
Послуги митного брокера, Луцк (Митне оформлення / замитнення та розмитнення /Декларування: сировини, обладнання, легкових та вантажних атомобілів, продуктів харчування та ін.)

Оформлення ВМД, дозвільних документів, супровідних документів, декларування "під ключ":
- Оформлення вантажних митних декларацій різних типів на перевезення вантажів у міжнародних сполученнях. (Оформлення ПП, ПД (ІМ 40 ЕЕ). Декларування експортних вантажів в режими «ЕК» «ТР».; Декларування імпортних вантажів в режим «ІМ»; Декларування імпортних, експортних вантажів в режим Складу Тимчасового Зберігання та в режим Митного Ліцензійного Складу «ІМ74**»;)
- Оформлення дозвільних та супровідних документів різних типів. (CMR; TIR; Фактури; Специфікації; книжки МДП; Залізно-дорожні накладні; всі форми заяв для ДМСУ + дозвільні документи ветеринарні свідоцтва, сертифікати походження, відмітки за видами контролю та ін. )
- Перевірка правильності, повноти заповнення і комплектності перевізних і супровідних документів. (Виправлення супровідних документів після невірного заповнення)
- Виконую нарахування належних митних платежів і зборів.
- Веду оперативний облік виробничих показників, перевізної і супровідної документації.
- Видаю відправникам вантажу і вантажоодержувачам довідки й оперативну інформацію з питань застосування тарифів і митному оформленню перевізних і супровідних документів.
- Проведення консультацій по ЗЕД;
- Проведення консультацій по користуванню програмним забезпеченням митного брокера: MD Info, MD Office Update, MD Explorer, MD Declaration.
- Формування партій товару обчислення їх кубатури, ваги чи інших додаткових одиниць вимірювання;
- Маю досвід роботи на посаді керуючого СТЗ, МЛС. Розміщення, випуск, розподіл партій, перемаркування. (Організація роботи складів СТЗ; МЛС. – щоденна звітність руху товарів та т/з по території СТЗ, МЛС начальнику митного поста та інспекторам митного поста. Ведення звітів руху товарів, ведення звіту відео спостереження, ваги, кількості та суми. Прийом товарів за кількістю та якістю, організація митного огляду вантажів, оформлення ТТН та Актів. )
- Аналіз ринку будь якого товару в залежності від вимог клієнта;
- Робота з корпоративними клієнтами та фірмами з іноземним капіталом.
- Оформляю вантажі по новітній технології "електронне декларування" що дає змогу економити час та нерви, проводити оформлення попередніх повідомлень про намір ввезення (тобто ПП) 24 години на добу налагоджую та організовую даний процес.

Освіта

Луцький Національний Технічний Університет

Бізнесу. Товарознавство та експертиза в митній справі, Луцьк
Вища, з 2008 по 2009 (8 місяців)

2008-2009рр.Закінчив ЛНТУ і отримав повну вищу освіту за спеціальністью "Товарознавство та експертиза в митній справі" та здобув кваліфікацію товарознавця-експерта. (присвоєно кваліфікацію спеціаліст)

ЛДТУ

Бізнесу, "Товарознавство та експертиза в митній справі", Луцьк
Незакінчена вища, з 2006 по 2008 (1 рік 8 місяців)

2006-2008рр. – Студент ЛДТУ (присвоєно кваліфікацію бакалавра, за спеціальністю: «Товарознавство та експертиза в митній справі»)

Луцький Комерційний Технікум

Товарознавства. "Товарознавство та комерційна діяльність", Луцьк
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 8 місяців)

2003-2006 рр. – Луцький комерційний технікум (присвоєно кваліфікацію молодшого спеціаліста, за спеціальністю: «Товарознавство та комерційна діяльність» і здобув кваліфікацію товарознавця-комерсанта)

Додаткова освіта та сертифікати

Кваліфікаційне посвідчення представника митного брокера

Дійсне

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MD Office Користувач Internet MD Declaration MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer Email Outlook Express MD Info MD Explorer MS Paint CorelDRAW Малювання Express uCoz Графічний дизайн MD Office; МЛС; СТЗ; Режими ТД/ІМ/ЕК/ПП/ПД. Машинопис і сучасне діловодство Оформлення електронних декларацій (Електронне Декларування)

Знання мов

  • Російська — середній
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Посвідчення водія категорії "В"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: