Резюме від 19 березня 2024 Файл

Олексій

Директор підприємства

Вік:
48 років
Місто проживання:
Звенигородка
Готовий працювати:
Вінниця, Звенигородка, Київ, Кропивницький, Маньківка, Тальне, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Яковенко Олексій Володимирович
Постійна адреса:
Україна, Черкаська обл.
м. Звенигородка, вул. Лівобережна, 16
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження:
03 березня 1976 року.
Дипломи та сертифікати:
1992-1996 рр. радгосп-технікум Мліївського інституту садівництва ім. Л.П. Симиренка. Спеціальність: зберігання і переробка плодів та овочів. Кваліфікація: технік-технолог.
1996-2001 рр. Уманська сільськогосподарська академія. Спеціальність: плодоовочівництво і виноградарство. Кваліфікація: вчений агроном. Спеціалізація: технологія зберігання та переробки плодів і овочів.
2003-2006 рр. Уманський державний аграрний університет. Спеціальність: менеджмент організацій. Кваліфікація: магістр з менеджменту.
2008-2012 рр. Уманський національний університет садівництва. Аспірантура. Спеціальність: економіка та управління національним господарством.
Стажування та підвищення кваліфікації:
2001 р. Уманська державна аграрна академія. Курси підвищення кваліфікації резерву керівних кадрів АПК.
2001 р. Уманська державна аграрна академія. Курси підвищення кваліфікації агрономів-апробаторів польових культур.
2002 р. Уманська державна аграрна академія. Курси підвищення кваліфікації за спеціальністю: економіка сучасного аграрного виробництва.
2002р. Українська Академія державного управління при Президентові України. Курси підвищення кваліфікації для державних службовців.
Досвід роботи:
З червня 2001 по листопад 2001 р. ‑ агроном з насінництва управління сільського господарства та продовольства Звенигородської райдержадміністрації.
З листопада 2001 по вересень 2002 р. ‑ спеціаліст відділу реформування та аграрної політики управління сільського господарства та продовольства Звенигородської райдержадміністрації.
З вересня 2002 по липень 2003 р. – спеціаліст по Звенигородському району «Центру навчання та підтримки приватних товаровиробників Черкаської області» Уманської державної аграрної академії (проекту «Підвищення дохідності приватного сектору в сільському господарстві України», що діяв за угодою з штатом Луїзіана (США) LSU AgCenter)
З липня 2003 по квітень 2004 р. ‑ державний податковий інспектор Звенигородської державної податкової інспекції.
З квітня 2003 по грудень 2005 р. ‑ начальник Звенигородського відділення №1 ЧОД АППБ «Аваль».
З грудня 2005 по лютий 2009 р. ‑ заступник керуючого Звенигородського відділення ЧГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк».
З лютого 2009 по жовтень 2013 р. ‑ керуючий Ватутінського відділення ЧГРУ ПАТ КБ «ПриватБанк».
З жовтня 2013 по травень 2015 р. – керуючий Катеринопільського відділення ЧГРУ ПАТ КБ «ПриватБанк».
З липня 2015 по серпень 2023 р. – директор ТОВ «Сіріус Агро» і ТОВ «Софт Торг». Господарства спеціалізуються на вирощуванні та «шоковій заморозці» плодів, ягід і овочів, а також вирощуванні польових (зернових, технічних) культур.
У липні 2018 року захистив дисертацію за спеціальністю «Економічна безпека держави» та здобув науковий ступінь кандидата економічних наук, в Львівському державному університеті внутрішніх справ МВС України.
Ділові якості: Відповідальність, вимогливість, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання.
Додаткова інформація: Наявність посвідчення водія категорії: «А», «В», «С», «СЕ»; Знання офісних додатків (Word, Excel, PowerPoint).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: