Резюме від 4 жовтня 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10087472

Психолог

Місто:
Краматорськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Вовкодав Валентина Вікторівна
Контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ; email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Посада (займала): практичний психолог, вихователь.
Загальний досвід : 10 років роботи практичним психологом в допоміжній школі для дітей з особливими потребами, 9 років вихователем ДНЗ для дітей з вадами зору.
Досвід роботи на посаді практичного психолога: психологічна допомога в формуванні базових компетентностей дітей. Організація та проведення психологічного супроводу категорій: учнів, батьків, педагогів. Проведення навчально-виховної та оздоровчої роботи з забезпечення повноцінного фізичного і психічного розвитку дітей та їх родин на основі вивчення їх індивідуальних особливостей, інтересів, схильностей та розвитку компенсаторних навичок. Діагностика готовності дітей до навчання. Проведення роботи в напрямках формування та розвитку інтелектуального, емоційного, морального, духовного, культурного потенціалу. Проведення розвивальних, коррекційних, профілактичних занять, тренінгів (діти, батьки, педагоги). Психологічний супровід сім’ї.
Досвід роботи вихователем : системне використання технології тематичних занять з сталого розвитку ( за програмою Н.В. Гавриш, Пометун, Саприкіна), створення пізнавального середовища з метою формування світогляду засобами художнього слова, використання мнемотаблиць, серії сюжетних малюнків, робота в напрямку сенсорної інтеграції та партнерської діяльності. Використовувала в роботі засоби корекції зору офтальмотренажери Базарного В.Ф., зорова гімнастика Жданова, масаж тощо.
Освіта: Слов’янський державний педагогічний університет. Факультет «Дошкільне виховання. Психологія».
Спеціальність: практичний психолог у закладах освіти, вихователь дітей дошкільного віку.
Кваліфікація: практичний психолог – спеціаліст другої кваліфікаційної категорії, вихователь- спеціаліст першої кваліфікаційної категорії.
Додаткова освіта: курси з підвищення кваліфікації (2013 р.) виконала творчий проект «Психолого-педагогічний супровід адаптації та соціалізації учнів початкової школи». Курс Microsoft із цифрових технологій (сертифікат № 225452). Пройшла цифрограм для вчителів (тестування на національній онлайн-платформі Дія. Цифрова освіта (03.12.2021 р.) Останні курси підвищення кваліфікації проходила в ІППО. Свідоцтво СПК №02135804/02703-20 від 20.03.2020р.
Додаткова інформація: вік-47 років . Сімейний стан-одружена. Маю доньку 2005 року народження.

Схожі кандидати

Психолог
Краматорськ, Хмельницький, Дистанційно

Психолог
29000 грн, Краматорськ, Дніпро, Костянтинівка (Донецька обл.)

Психолог
32000 грн, Краматорськ, Київ

Психолог
10000 грн, Краматорськ

Психолог
6500 грн, Краматорськ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: