Резюме від 5 жовтня 2023 Файл

Олена

Менеджер з продажу

Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ГУЛЯЄВА ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА

Рік народження 1983
Місто проживання Дніпро
Сімейний стан: розлучена
Діти: дочка 14 років
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (viber)

Мета: керівник торгової компанії, менеджер з продажу, маркетолог

Досконале володіння англійською мовою, робота перекладачем та досвід викладання англійської як предмету.
Добре знання державної мови.

Освіта: Вища. Магістр англійської мови та літератури
2005 - рік випуску з Національного Дніпровського Університету ім. О. Гончара

2005-2008 — робота перекладачем та менеджером з маркетингу та реклами у авіакомпанії від заводу “Южмаш» ім. О.М. Макарова — ДП авіакомпанія “Южмашавіа”.
Oбов'язки: дизайн макетів для щорічного виготовлення календарів як сувенірної продукції для клієнтів та компаній-партнерів. Дизайн макетів для бізнес журналів ( «Millenium”). Розробка дизайну банера із спеціалістом по зовнішній рекламі.
Письмовий переклад новин западних ЗМІ для директора та синхроний переклад на переговорах та ділових зустрічах.

2006-2007 (6 місяців) — перекладач в турецькій будівельній компанії з підрядчиком з Німеччини, будівництво стадіону “Дніпро — Арена”.
Отримані навички: досвід спілкування з різними типами людей, розуміння та повага до культури та традицій іноземців, толерантність.

Досвід роботи у торгівлі:
2006-2007 продаж чохлів для мобільних телефонів на точці (вулиця і в приміщенні), карт для поповнення рахунку та мобільних аксесуарів
(сумок для телефонів, шнурків).
Обов’язки — викладка та збір товару кожного робочого дня, рахунок виручки, закупка товару у постачальника. Збір та установка торгового намету.

Досвід роботи з клієнтами:
2012-2014 - робота оператором кол-центру у компанії “Київстар”.

Досвід публічних промов та наукова робота:
2015-2017 — викладач в НТУУ “Київському політехнічному інституті ім. Ігоря Сікорського” в м. Київ на факультеті мовної підготовки для іноземців (російська мова).
Обов’язки: введення электронного наукового журналу «Політехнічний вісник”, додавання наукових статей, виступів з конференцій в українському, російському та англійському варіантах. Редагування та виправлення помилок.

Написання наукових статей та виступи на конференціях.

Отримані навички: вміння презентувати себе та створений продукт. Бути впевненою на публічних виступах. Ораторське мистецтво.

2017- 2018 - працювала оператором чату з технічної підтримки та перекладачем (“Customer Service Support”) в IT -company в м. Дніпро.

Професійні навички: коммунікативнисть, вирішення питань клієнта, вміння працювати з “важкими клієнтами”, талант викликати прихильність клієнта до себе, неконфліктність. “Клієнт — завжди правий!” - незаперечна істина.

М’які навички або Soft Skills: вміння домовлятися і працювати в команді, є якості лідера та організатора, вміння розподілити між людьми кожному його частину роботи та перевірити якість виконання.

Досконале знання комп’ютера, оргтехніки та ії обслуговування: принтер (у тому числі лазерний), вміння поводитись з катриджами (вставити-витягти для заправки та ремонту) сканер, Хеrox). Знання програм для онлайн зустрічей: Zoom, Google-meet, Skype.
Вміння швидко знаходити інформацію в інтернеті: замовити квитки на літак, забронювати готель. Є зв’язки у авіакомпаніях та корисні знайомства у тур агенціях.

2017-2021 — робота в державних та приватних школах м. Дніпро.
Підготовка до уроків та введення шкільної документації. Розуміння дитячої психології, знаходження індивідуального підходу до кожної дитини. Адаптація матеріалу до віку школяра. Креативність, прагнення до динамічного, цікавого, жвавого уроку.

КУРСИ: 1)надання першої невідкладної медичної допомоги. (темп непрямого масажу сердця та штучного дихання, накладання джгутової пов'язки на кінцівку)
2)бронювання та продаж авіаквитків в системі “Galileo”
3)створення сайту та персональної сторінки викладача.

Хоббі та захоплення: психологія, читання медичних статей та літератури, You-tube та Tik-tok каналів про здоров’я; люблю готувати щось смачне на вечерю; шопінг; прогулянки парками або виїзд на природу, активно проводити час: активні ігри, гра в м'яч , волейбол, футбол, теніс, плавання, велопрогулянки; люблю грати та проводити час з дітьми.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: