Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Валерій

Бариста-бармен

Вік:
20 років
Місто проживання:
Ворзель
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

КОВАЛЬОВ ВАЛЕРІЙ

ПРОФІЛЬ [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шукаю можливості обійняти посаду
бармена або баристи, який би мав змогу
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
працювати в цікавому середовищі, щоб
застосувати та розвивати свої навички,
креативність, жагу до кави та коктейлів.

ОСВІТА НАВИЧКИ ЗНАННЯ
Не закінчена вища освіта ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ ТА MS OFFICE
Херсонський національний технічний КАВИ POSTER
університет. 2021-2025 ОФОРМЛЕННЯ ВІТРИНИ IIKO
Спеціальність 121 Інженерія ЗДАТНІСТЬ ДО НАВЧАННЯ КАСОВІ ОПЕРАЦІЇ
ЧЕСНІСТЬ MS EXCEL
програмного забезпечення та дизайну
СТАРАННІСТЬ NEXUDUS PLATFORM
ІНІЦІАТИВНІСТЬ
ВИСОКИЙ РІВЕНЬ
КОМУНІКАТИВНИХ НАВИЧОК

ДОСВІД

ПРОДАВЕЦЬ- КОНСУЛЬТАНТ ТОВ
“СІЛЬПО-
Обслуговування клієнтів, вміння привітати покупців, допомогти їм з пошуком товарів ФУД”
Надання консультації, щодо товарів, запитань від клієнтів, та надання якісного сервісу М.КИЇВ
07.10.2022-
Робота у великій команді, підвищення рівня спілкування з людьми та стресостійкості
30.12.2022
Пізнання касової дисципліни
Вміння ефективно розподіляти час для виконання різних завдань

БАРИСТА-БАРМЕН
Готування класичних та креативних напоїв на основі кави. ФОП “PIPA
Приготування коктейлів за технологіями, літніх напоїв. PIPA CAFE”,
М. ВОРЗЕЛЬ
Покращив комунікабельні навички, та навички обслуговування клієнтів, вміння знаходити
01.2023 -
вихід з нестандартних ситуацій. 07.2023
Маю досвід роботи з програмою Poster.
Підтримання робочого місця в чистоті. контроль якості продукції, контроль залишків,
інвентаризація на барі.

БАРИСТА-БАРМЕН
Приготування кави на основі еспресо, фільр. WORKIT
Робота з кавою від CafeBoutique. М. ВОРЗЕЛЬ
07.2023-
Знання про дескриптори та види обробки кави.
01.2024
Приготування більш складних коктейлів, робота з професійним обладнанням. Робота з
програмою IIKO (Smart Cafe) .
Тісна робота з людьми, робота у коворкінгу.

COMMUNITY MANAGER
Вміння ефективно спілкуватися як у письмовій, так і в усній формі з резидентами, а також з WORKIT
потенційними клієнтами через месенджери. М. ВОРЗЕЛЬ
12.2023-
Здатність планувати та виконувати різноманітні заходи від клієнтів та резидентів коворкінгу.
01.2024
Вміння вирішувати конфліктні ситуації на закладі.
Робота з програмою Nexudus platform.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: