• PRO

Никита

Адміністратор ресторану

Розглядає посади:
Адміністратор ресторану, SMM-менеджер ресторану, Сушеф
Вид зайнятості:
повна
Вік:
22 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний менеджер

з 02.2025 по 07.2025 (5 місяців)
Крем Кафе, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний менеджер, Крем Кафе
•Забезпечення високого рівня сервісу та обслуговування гостей
•Робота за кавовою машиною, контроль якості приготування напоїв
•Ведення табеля обліку робочого часу та складання графіків роботи персоналу
•Оформлення і контроль замовлень партнерів, закупівля сировини та витратних матеріалів (борошно, тахіна, шоколад, господарчі товари)
•Робота з сервісами автоматизації (Choice, Bond)
•Відкриття та закриття каси, ведення касової дисципліни

Сушеф

з 06.2024 по 02.2025 (8 місяців)
Gastro 15, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював спочатку адміністратором , потім перейшов на кухню саме на процес видачі і оформлення замовлення
В обовʼязки входило керування якості страв , керування роботи гарячого та холодного процесу , створення закупки та прийом її, навчання персоналу , також разом с шефом створення тех карт , наказів на введення страв , пропоацювання та ведення нового меню як постійного так і сезонного, проведення інвентаризації та внесення її до бланків

Адміністратор ресторану

з 01.2024 по 06.2024 (5 місяців)
I Feel&Co, мережа ресторанів, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота у високому ритмі , багатозадачність , робота з 1С , внесення закупок , виконання списань , ведення графіку персонала , робота з чек листом відкриття закладу, керування роботи персоналу , робота з старт-стоп листом , проведення 5-ти хвилинки перед початком зміни , касова дисципліна , заповнення звітності , контроль обслуговування в залі , вирішення конфліктних ситуацій
Робота з виною картою понад 100 позицій вина , проходження навчання по управлінню персоналом , роботою в сфері обслуговування
Відвідування дигустацій вина

Піцайоло

з 11.2022 по 11.2023 (1 рік)
HVL, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци в печі на дровах , розкатка тіста руками , зотівлі , приготування та формування тіста , створення закупки продуктів , підтримка чистоти на робочому місці , та швидка віддача піци

Піцайоло

з 07.2022 по 12.2022 (5 місяців)
Baraboo, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працюва у ресторані в Любліні (Польща) приготування піци , контроль якості та робота у високому темпі

Освіта

Криворізький будівельний коледж

Будівництво та цивільна інженерія, Кривий Ріг
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання і навички

  • Уважність
  • Самостійне прийняття рішень
  • Користувач ПК
  • Уміння аналізувати
  • Уміння швидко засвоювати нову інформацію

Додаткова інформація

Є достатня база знань для того щоб створювати нові страви , керувати командою та зростати в подальшому разом
Працював кухарем , піццайоло , адміністратором , офіціантом та су шефом
В сфері готельно-ресторанного бізнесу працюю з 15-ти років , на разі 21

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: