• PRO

Максим

Керуючий рестораном, 55 000 грн

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Операційний директор, Керівник відділу продажу, Керуючий кафе, Керуючий бару, Менеджер з розвитку
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 10.2020 по 12.2024 (4 роки 2 місяці)
ПП ПНВП «СВІТ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір, навчання та організація роботи персоналу.
• Мотивація працівників, організація взаємодії персоналу.
• Дотримання та вдосконалення стандартів роботи.
• Відпрацювання результативності/ефективності особистих та командних KPI.
• Ведення документації, звітності, підписання договорів.
• Пошук та організація ефективної співпраці з постачальниками та контрагентами.
• Бюджетування.
• Оцінка конкурентного середовища. • Робота з клієнтською базою (програми лояльності).
• Участь у процесах формування товарної пропозиції, нового асортименту, ціноутворення, прогнозування попиту.
Досягнення , за чотири роки (враховуючи короновірус та маштабне вторгнення) збільшив виторг закладу вдесятеро, зробив заклад відомим , завдяки кухні та сервісу.

Директор

з 11.2019 по 10.2020 (11 місяців)
Гуси-Лебеди SV, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кризис-Менеджер

з 01.2019 по 04.2019 (3 місяці)
ВИ ВАТ, Краматорск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Аудит предприятия ,набор персонала , автоматизация ресторана ,обучение персонала ,выведение заведения на другой уровень.

Управляющий

з 01.2016 по 05.2017 (1 рік 4 місяці)
ЧАЧА БАР, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа кризис-менеджером. Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

з 02.2015 по 12.2015 (10 місяців)
Ресторан Кристал, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Успешный перезапуск заведения.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

з 10.2013 по 07.2014 (9 місяців)
Кафе под шофе Ексель Моксель, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Ребрейдинг и рестайлинг заведения.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

з 03.2011 по 08.2013 (2 роки 5 місяців)
Le Mans, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Успешный опыт работы кризис-менеджером.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Директор

з 01.2008 по 11.2009 (1 рік 10 місяців)
Griboedoff, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие с ноля.
Управление персоналом,управление финансами,организация и контроль работы всех отделов компании.

Освіта

Донецький Державний Университет Управления

Менеджмент в не производственной сфере, Донецьк
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Менеджмент в невиробничій сфері

Додаткова освіта та сертифікати

Бариста первая серия

2021

Управління Рестораном-Олександр Мусатов- просунутий рівень

2021

Гроші ресторану 'Анна Каткова' Управління Фінансами для керівників різного рівня

2021

Знання і навички

  • Управление рестораном
  • Організація заходів
  • Дисциплінованість
  • Зосередженість
  • Ораторські здібності

Додаткова інформація

Опыт работы официантом,барменом администратором,менеджером по закупкам,банкет-менеджером,управляющим,директором.Открытие заведения с ноля .Успешный опыт Кризис-Менеджером.
Управление персоналом,управление финансами,организация и контроль работы всех отделов компании .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: