Резюме від 29 квітня 2024

Микола

Помічник медіабаєра, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Конотоп
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

СумДУ

Комп'ютерні технології
Вища, з 2006 по 2015 (9 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс з арбітражу трафіка від Mustage Team

2023 рік , 2 місяці

Знання і навички

Активний продаж Комунікабельність Непрямий продаж Google Analytics Самостійне прийняття рішень Самостійність Креативність Adobe Photoshop MS Excel Користувач ПК Дисциплінованість Уважність MS Office Висока працездатність Саморозвиток Адаптивність Неконфліктність Аналіз CPL Контроль ROI Аналіз CTR Аналіз CPA Google Ads Keitaro

Додаткова інформація

Доброго дня. Пройшов навчання в "MustageTeam", соц.мережа Facebook, вертикаль Gambling. Навчився користуватись антидетект браузером долфін, додавати проксі, акаунти, лінкувати акаунти, створювати ТЗ для дизайнерів креативів, створювати та редагувати рекламні кабінети, користуватись функціоналом Adsmanager та BussinesManager. Проходити чекпоінти всіх видів, завантажувати креативи, запускати рекламу та проводити її оптимізацію.
Є навички заливу "вручну" та за допомогою FBTool. Розумію основні метрики арбітражу. Маю вищу освіту з "Програмної інженерії", та навички роботи з офісним ПЗ, графічними редакторами та ін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: