Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Татьяна

Головний бухгалтер

Вік:
48 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вища освіта – бухгалтерський облік та аудит
Стаж роботи бухгалтером більш 20 років, головним (єдиним) 16 років. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Опит роботи
Фінансовий директор
Березень 2023 – по теперішній час
Ведення обліку фінансово-господарської діяльності підприємства, керування бухгалтерською службою у кількості - 4 осіб. Ведення бухгалтерського та управлінського обліку 3 юридичних осіб на ЄП 4 групи з ПДВ, ФОП та юридичної особи на загальній системі. Робота з пайовиками, розрахунок собівартості продукції, первинний облік та аналітика по с/г роботам. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства, облік ПДВ, розрахунки з підзвітними особами, звірка взаєморозрахунків з контрагентами, розрахунок та нарахування заробітної плати, витрат на відрядження, облік ПММ та інше. Складання виробничих програм та фінансових планів та контроль за їх виконанням. Складання платіжного календарю з контролем ризиків касових розривів. Робота ЗЕД (експорт зернових). Успішне проходження податкових перевірок. Вільне володіння МЕDOK, 1C 7.7; 8.2; 8.3; BAS AGRO, ПРРО «ЧЕКБОКС», електронний кабінет, «Вчасно», Excel, Word
головний бухгалтер (сільське господарство) - банк землі 8500 га.
Лютий 2022 – квітень 2023
Ведення бухгалтерського обліку 3 юридичних осіб на єдиному податку 4 групи з ПДВ. Повне ведення бухгалтерського та управлінського обліку. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, пайовиками. Реєстрація ПН та РК, досвід розблокування ПН та РК , складання звітності з ПДВ. Контроль за реєстром землі, внесення та коригування даних в 20-ОПП. Опит проходження податкових перевірок.
бухгалтер ТОВ (єдиний)
січень 2019 – теперішній час (на час бойових дій підприємство не працює)
Ведення бухгалтерського обліку 2 юридичних осіб на загальної системі оподаткування без ПДВ та ФОП. Повне ведення бухгалтерського, управлінського та кадрового обліку. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, укладання договорів та контроль за їх виконанням. Автоматизація бізнесу з нуля. Рибодобича, риборозведення, торгівля продуктами харчування. Фінансове прогнозування та контроль з аналізом фінансової звітності для власників підприємства.
провідний бухгалтер, заступник директора філії Державного Підприємства (сільське господарство, оптова торгівля сільськогосподарською продукцією, насінням та засобами захисту рослин). Земельний банк – 8700 га
грудень 2016 — жовтень 2021
бухгалтерський облік філії ( укладення договорів, кадровий облік, первинний облік виробництва та реалізації с/г продукції, складання фінансової та статистичної звітності, облік ПДВ) та інше. Складання виробничих програм та фінансових планів та контроль за їх виконанням. Складання платіжного календарю з контролем ризиків касових розривів. Бюджетування. Набір персоналу та постановка посадових задач.

головний бухгалтер сільської ради
лютий 2017 — лютий 2021
ведення бухгалтерського та кадрового обліку, складання фінансової та статистичної звітності на підставі первинних бухгалтерських документів, укладання договорів, реєстрація в ПРОЗОРРО
ФОП – з 2013 по 2017 рік
головний бухгалтер, комерційний директор, директор ТОВ (сільське господарство, рибо добича, виробництво продукції рибодобичі) Земельний банк – 750 га
квітень 2004 — вересень 2013
Ведення бухгалтерского обліку на загальної системі оподаткування з ПДВ. Робота з пайщиками, розрахунок собівартості продукції, первинний облік та аналітика по с/г роботам. Складання фінансової та статистичної звітності, а також звітності для власників підприємства. Робота з постачальниками та покупцями, укладання договір та контроль за виконанням. Планування та бюджетування підприємства. Робота з персоналом. Фінансовий контроль з аналізом фінансової звітності.
Є більш ранній опит роботи у банку «Ощадбанк» - бухгалтер та на виробництві. Успішне проходження податкових та аудиторських перевірок.


Вільне володіння російською та українською мовами.
Із особистих якостей можу виділити: гостре почуття відповідальності; прагнення досягати результатів; постійне бажання розвиватись; вміння працювати в команді; щирість та відкритість; володію навичками самоорганізації та самоконтролю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: