Резюме від 13 жовтня 2023 Файл

Юрій

Менеджер з персоналу

Місто:
Жовква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Кузьо Юрій Ярославович, 1961 р.н. Контактні телефони: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: 80300, Львівська обл., м.Жовква, вул. Святої Трійці,15 кв.2

Освіта: вища, архітектор.

Спеціалізація: виготовлення та погодження проектної документації, оформлення дозволів на ведення будівництва, контроль за веденням будівельних та ремонтно-будівельних робіт, введення об’єктів в експлуатацію.

Досвід роботи та обов’язки:
1984-1995 – інженер-інспектор Державного архітектурно-будівельного контролю Жовківського р-ну – перевірка ПКД, оформлення дозволів на ведення будівельних робіт, контроль за якістю будівництва, приймання об’єктів в експлуатацію.
1995-1999 – завідуючий відділом субсидій Жовківського райвиконкому – створення відділу субсидій та виконання обов’язків керівника.
1999-2000 – інженер-будівельник УКБ АТ «Нафтопереробний комплекс «Галичина» (м.Дрогобич) – будівництво АЗС «НПК «Галичина» біля Рава-Руської митниці (відвод земельної ділянки, погодження ПКД та оформлення дозволів, координація роботи субпідрядників та технічний нагляд за веденням робіт, введення АЗС в експлуатацію).
2000-2001 – начальник Жовківського районного відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві – створення відділення Фонду та організація його роботи.
2001-2006 – заст. міського голови, інженер - будівельник Жовківської міської ради, - підготовка м.Жовкви до 400-річчя надання місту Магдебурзького права (замовлення та погодження ПКД, координація ведення робіт та нагляд за ремонтно-реставраційними роботами по об’єктах міста), реалізація програм соціально-економічного розвитку міста, реконструкція та розвиток інженерних мереж міста, організація роботи приймальних та міжвідомчих комісій, підготовка розпоряджень та рішень міської ради, розгляд заяв громадян та юридичних осіб, захист інтересів Жовківської міської ради та громадян міста в судах.
2006-2008 – консультант з технічних питань Українського Фонду Соціальних Інвестицій – впровадження 23 об’єктів у Жовківському р-ні на замовлення місцевих громад: ремонт 15-ти шкіл, 4-х будинків «Просвіти», будівництво 4-х об’єктів покращення водопостачання (проведення тендерів на відбір проектантів та підрядників, погодження ПКД та отримання дозволів, підготовка договорів підряду та технічний нагляд за веденням робіт.)
2008-2013 – інженер з нагляду, керівник проектної групи, заступник по будівництву директора ТзОВ «Джура» (м. Львів) - організація та контроль за веденням будівельних робіт, обстеження об’єктів та складання дефектних актів, контроль якості робіт, організація проектних робіт. Проектування гуртожитку для дітей-сиріт по вул.Дорога Кривчицька,19 у м.Львові на замовлення монастиря отців Салезіан УГКЦ.
2014-2016 - консультант з технічних питань Українського Фонду Соціальних Інвестицій – впровадження 7 об’єктів у Турківскому р-ні.
2016-2021 – головний спеціаліст сектора житлово-комуналного господарства Жовківської райдержадміністрації.
2022-2023 – менеджер Жовківської філії ТОВ «Ековей Вейст Менеджмент».
Додаткова інформація:
• Досвід роботи з комп’ютером з 1995 р. на рівні користувача.
• Володію українською, російською, польською мовами, вивчав англійську.
• Одружений, 2 доньки.

Кузьо Ю. Я.

Схожі кандидати

Бухгалтер, кадровик
Жовква, Львів, Дистанційно

Кадровик
Жовква

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: