Резюме від 26 лютого 2024 Файл

Артем

Сфера Автоматизації

Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Суровцев Артем

Про себе
Молодий спеціаліст, вмію працювати сумлінно та старанно, виконувати поставлені цілі, креативний, комунікабельний, швидко вчусь, адаптуюсь. Для мене головне в роботі можливість навчитися чомусь новому. Маю реальний досвід роботи в сфері автоматизації більше року, а саме: монтаж та налагодження засобів і систем автоматизації, на підприємствах, збирання професійних шаф автоматизації, за схемами, підключення електричної частини та слюсарно-механічні роботи. Вдома займаюсь електронікою, гарно читаю електричні схеми, креслення різного характеру, знаюсь на компонентній базі, гарно паяю. Вмію, знаходити, аналізувати та приймати рішення що до їх усунення несправності в машинах, апаратах. Вмію користуватись всім ручним електромонтажним інструментом, та вимірювальними приладами маю особистий набір інструментів, вимірювальних приладів. Маю теоретичні знання з програмування логічних контролерів, розробки систем автоматизації. Зараз працюю на Київському маргариновому заводі на посаді, налагоджувальник контрольно вимірювальних приладів на систем автоматизації.
Зараз активно займаюсь вивченням англійської мови, маю рівень B1 та постійно покращую свої навички.
Освіта
Закінчив Сумський коледж харчової промисловості, за спеціальністю 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології.
Зараз навчаюсь на 4-ому курсі НУХТ за спеціальністю 151 Автоматизація.
Досвід роботи
Київський маргариновий завод. (Налагоджувальник контрольно вимірюваних приладів та системи автоматизації з 01.2023 по теперішній час. Працюю позмінно.
Займаюсь монтажем налагодженням систем автоматизації, виявляю та усуваю несправності, проводжу планові роботи. Генерую та збираю нескладні системи автоматизації.
ТОВ ЕНІКОН (Збірник шаф автоматизації)
Займався збіркою шаф автоматизації, підключення електричної частини та виконання слюсарно механічних робіт.
ТОВ Мосбуд (монтажник засобів та систем автоматизації 05.2021-10.2023)
Займався монтажем та підключенням засобів та систем автоматизації, пуско- налагодженням на елеваторі, підприємство Ханзе Агри.
Nova Light ( займався збиранням силових шаф, їх тестування пусконаладка для підстанцій, монтажем новітніх світильників)
Carlsberg Ukraine Зараз проходжу практику на пивному заводі в складі команди автоматизації, займаюсь наладкою ремонтом заміною новітньої автоматизації, пневматика, всілякі датчики, ремонтом двигунів, серво та асинхроних, вчуся працювати з контролерами SIMENS частотниками ABB, Danfos.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами